17.7 C
Athens

Ο Πανσερραϊκός ανανέωσε τον ταλαντούχο Σοφιανό ως το 2026

Ο Μάριος Σοφιανός είναι από τα μεγάλα ταλέντα πάνω στα οποία επενδύει φέτος ο Πανσερραϊκός. Ο 20χρονος Σερραίος μεσοεπιθετικός ανανέωσε την Παρασκευή (24/11) το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ως το 2026.

Ο διεθνής με την Ελπίδων μεσοεπιθετικός μετρά συνολικά 36 συμμετοχές με απολογισμό πέντε γκολ και τεσσάρων ασίστ σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Μάριου Σοφιανού, ανήμερα των 20ων γενεθλίων του. Ο Σερραίος διεθνής μεσοεπιθετικός θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2026.

Ο Μάριος Σοφιανός, γεννημένος στις 24/11/2003 στις Σέρρες, αποκτήθηκε το 2019 από τον ΠΟΣ 2000 και σε ηλικία 16 ετών εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα, ακολουθώντας όλη την… ονειρική της πορεία μέχρι την Super League και υπογράφοντας το 2021 το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Φυσικά αποκορύφωμα ήταν η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, στην οποία συνέβαλλε τα μέγιστα, οι κλήσεις στην Εθνική Ελπίδων και φυσικά οι πρώτες συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία.

Ο Μάριος Σοφιανός μέτρα συνολικά 36 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ με τον Πανσερραϊκό σε επαγγελματικό επίπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς