23.2 C
Athens

«Ο Μαρινάκης έχει ως προτεραιότητα τη μεταγραφική ενίσχυση της Ρίο Άβε τον Γενάρη»

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και ισχυρός άνδρας των Νότιγχαμ και Ρίο Άβε σχεδιάζει ήδη τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις στην Πορτογαλία, όπου αναμένεται με το... καλησπέρα να βάλει αρκετά χρήματα για την άμεση και ουσιαστική ενίσχυση της νέας του ομάδας

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι και επίσημα εδώ και λίγες μέρες κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου της Ρίο Άβε, με την πορτογαλική ομάδα να βλέπει στο πρόσωπο του Προέδρου του Ολυμπιακού τον σωτήρα που έψαχνε για την οικονομική βιωσιμότητα της.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών και της Νότιγχαμ Φόρεστ είδε την πρότασή του για την αγορά της πορτογαλικής ομάδας να γίνεται αποδεκτή από τα διοικητικά στελέχη και πλέον επικεντρώνει την προσοχή του στην άμεση και σημαντική μεταγραφική ενίσχυσή της με φόντο το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας που αποκάλυψε την πρόταση Μαρινάκη για τη Ρίο Άβε (Jornal de Noticias), ο Έλληνας επιχειρηματίας σκοπεύει να βάλει από την αρχή αρκετά χρήματα ώστε να έρθουν παίκτες που θα κρατήσουν την ομάδα στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, ενώ σημειώνει ξανά πως μέχρι το καλοκαίρι του 2024 θα έχουν προστεθεί στα ταμεία της ομάδας συνολικά 20,5 εκατομμύρια ευρώ.

“Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και αυτοί που είναι υπεύθυνοι στην ομάδα έχουν την πρόθεση να αυξήσουν τις επιλογές του ρόστερ, ειδικά στην επίθεση και στο κέντρο, μόλις το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου ανοίξει. Η πώληση κάποιων μονάδων είναι επίσης στο τραπέζι” αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς