23.7 C
Athens

Ντέμης: Θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, δεν θα είναι αποτυχία ο αποκλεισμός για την ΑΕΚ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι αρκετά ενεργός στα social media τον τελευταίο καιρό και σε νέα ανάρτησή του καταπιάστηκε με τη μέχρι τώρα πορεία των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο πρώην πρόεδρος και παίκτης της ΑΕΚ δήλωσε ότι σε γενικά πλαίσια είναι ικανοποιημένος ως φίλαθλος από την πορεία των τεσσάρων εκπροσώπων της χώρας μας σε Europa και Conference League, αν και έβγαλε παράπονο για τον Ολυμπιακό που “θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα” και… δικαιολόγησε από τώρα την ΑΕΚ, σε περίπτωση που αποκλειστεί από τον δύσκολο όμιλό της με Μπράιτον, Άγιαξ και Μαρσέιγ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε

“Το ωραίο είναι ότι πέρυσι είχαμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών και τυχαία ή όχι, φέτος οι ομάδες μας τα πάνε πολύ καλά στην Ευρώπη, θα μπορούσαν και καλύτερα, όπως για παράδειγμα ο Ολυμπιακός. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα, με πάρα πολλές αλλαγές και νέο προπονητή.

Όλες οι ομάδες κι ο Ολυμπιακός είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Πιο δύσκολο από όλους είναι για την ΑΕΚ, γιατί έπεσε σε έναν όμιλο πάρα πολύ δύσκολο. Μένουν δύο αγωνιστικές κι η ΑΕΚ μπορεί να τερματίσει από πρώτη μέχρι τέταρτη. Είναι η μοναδική ομάδα που και τέταρτη να τερματίσει δεν θα το πούμε αποτυχία.

Αυτό το λέω όχι μόνο γιατί έχει καλούς αντιπάλους, αλλά γιατί παρότι η απόδοσή της ήταν καλή σε κάποια ματς, δεν πήρε τους πόντους που θα μπορούσε, είχε ατυχία. Αν η ΑΕΚ μείνει έξω, κρίμα γιατί έπαιξε καλά, αλλά δεν το λες αποτυχία σε έναν τέτοιο όμιλο.

Όσον αφορά τις άλλες τρεις ομάδες, ο ΠΑΟΚ πέρασε, οι άλλοι δυο νομίζω ότι είναι στο χέρι τους, τουλάχιστον να συνεχίσουν στο Conference League, αν ο Ολυμπιακός κερδίσει την Τόπολα στην έδρα του κι ο Παναθηναϊκός τη Μακάμπι.

Γενικά ως φίλαθλος είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από την πορεία των ελληνικών ομάδων”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς