19.1 C
Athens

Μπράμπετς: Είμαστε έτοιμοι να σπάσουμε το αήττητο σερί του Παναθηναϊκού, να επανορθώσω στο γήπεδο για το σφάλμα μου

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς βρέθηκε στο επίκεντρο τις προηγούμενες ημέρες για τον λάθος λόγο, αφού βρέθηκε να τριγυρνά μεθυσμένος στους δρόμους της Πράγας μετά τον αγώνα της Τσεχίας με την Πολωνία, γεγονός που τον έθεσε εκτός από το κρίσιμο παιχνίδι των Τσέχων με τη Μολδαβία.

Τελικώς, ο αμυντικός του Άρη έδειξε μετανιωμένος για τις πράξεις του και στις δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (26/11) με τον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισε ότι θέλει να επανορθώσει στο γήπεδο, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να σπάσει το αήττητο των Πρασίνων στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα είπε:

“Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε έτοιμοι μετά από τέτοιες διακοπές. Είμαστε έτοιμοι γιατί θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά μπροστά στο υπέροχο κοινό μας”.

Για το ότι ήταν δύσκολη περίοδος λόγω τραυματισμών: “Δεν ήταν εύκολα γιατί είχαμε τραυματισμούς, χάσαμε πόντους. Μετά το τελευταίο παιχνίδι που πήραμε τη νίκη με τον Βόλο μας βοήθησε να ανακάμψουμε και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό”.

Για το τι περιμένει από το ματς με τον Παναθηναϊκό: “Είμαστε δυνατή ομάδα στο Βικελίδης. Το ξέρουμε και το ξέρουν, οπότε θα περιμένουν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω να είναι ένα όμορφο παιχνίδι για τους παίκτες και τους φιλάθλους και εύχομαι να κερδίσουμε”.

Για το αν περιμένει ότι ο Άρης μπορεί να γυρίσει τον διακόπτη: “Κάθε παιχνίδι για μας είναι σημείο καμπής. Με μια νίκη δεν πετυχαίνεις κάτι στο τέλος. Ξέρω από το παρελθόν ότι ο Παναθηναϊκός είναι τακτικά είναι πολύ δυνατή και σοβαρή ομάδα. Γι’ αυτό είναι πρώτη στη βαθμολογία. Ευτυχώς όμως κανείς δεν είναι ανίκητος, είμαστε έτοιμοι να σπάσουμε το σερί τους”.

Για το περιστατικό που είχε, τι έγινε και αν το μετάνιωσε: “Έχω στείλει ήδη το μήνυμά μου στον κόσμο της Τσεχίας και θέλω να το στείλω κι εδώ στους Έλληνες και τους φίλους του Άρη. Ήταν τεράστιο λάθος, μετανιώνω πολύ, δεν έπρεπε να είχε συμβεί. Στεναχωριέμαι που απογοήτευσα κόσμο γύρω μου και φυσικά αναλαμβάνω την ευθύνη. Απογοήτευσα τον εαυτό μου. Έσπασα κανόνες πειθαρχίας και δεν θα το επιτρέψω να συμβεί ξανά. Θέλω να επανορθώσω στο γήπεδο”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς