24 C
Athens

Έβανς: Στηρίζω την απόφαση του Ναζ να πάει στον Ολυμπιακό, σκληρή έδρα το ΣΕΦ

Ο Κίναν Έβανς είναι και φέτος το βαρύ πυροβολικό της Ζαλγκίρις Κάουνας στην επίθεση και ο παίκτης που της χάρισε τη νίκη την περασμένη εβδομάδα στο ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου, που κρίθηκε στον πόντο.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε από το αεροδρόμιο του Κάουνας λίγο πριν την αναχώρηση για την Αθήνα και τον Πειραιά, όπου το βράδυ της Παρασκευής (24/11) η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στεκόμενος στην απόφαση του Ναζ Μήτρου Λονγκ να πάρει μεταγραφή στους Ερυθρόλευκους αλλά και στην καυτή ατμόσφαιρα του ΣΕΦ.

Αφού λοιπόν διέκοψε τον άνθρωπο της Ζαλγκίρις που στεκόταν στους παίκτες που έχασε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, προσθέτοντας χαμογελαστός πως “Πήραν επίσης άλλους”, είπε ότι: “Είναι μία δυνατή ομάδα στην έδρα της. Κάλυψαν τα… κομμάτια και έχουν ταλέντο.

Έχασαν κάποιους παίκτες, αγόρασαν όμως νέους και κράτησαν τον κορμό. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι όταν παίζουμε εκτός έδρας. Θα παίξουμε σε μια δύσκολη αρένα, απέναντι σε μια σκληρή ομάδα. Πρέπει να βάλουμε όλη την αθλητικότητα και τη δύναμή μας από το πρώτο τζάμπολ.

Πρέπει να πάρουμε αυτό το παιχνίδι πολύ σοβαρά, ειδικά γνωρίζοντας πως όλοι οι οπαδοί θα είναι εναντίον μας. Ωστόσο, πιστεύω ότι τα έχουμε πάει καλά μέχρι τώρα ακόμα και εκτός έδρας. Πρέπει να πάμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος”.

Όσον αφορά τη φυγή του Ναζ Μήτρου-Λονγκ σχολίασε πως: “Στηρίζω την απόφαση του Ναζ, και χαίρομαι γι’ αυτόν. Θα είναι μια καλή κατάσταση για εκείνον. Φαίνεται ότι είχε μια καλή πρόταση και είναι πάντα καλό να έχεις μια σταθερή κατάσταση στη ζωή σου. Νομίζω ότι ήταν μία καλή ευκαιρία για εκείνον”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς