21 C
Athens

Κουέστα: Ονειρευόμαστε χρόνια την κατάκτηση του Κυπέλλου

Στον μεγάλο στόχο του Κυπέλλου που έχει με τον Άρη τα τελευταία χρόνια στάθηκε σε δηλώσεις του ο Χούλιαν Κουέστα, ενόψει της επανέναρξης των εγχώριων υποχρεώσεων της ομάδας και το ντέρμπι της Κυριακής (26/11) με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός κίπερ τόνισε πως για τους Κίτρινους μεγάλος στόχος και φέτος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ πρόσθεσε ότι θα χρειαστούν τη στήριξη του κόσμου τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη στον Βόλο σε ότι αφορά τη νοοτροπία της ομάδας. Έχουμε αποδείξει ότι στην ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι περιμένουν την ευκαιρία τους κι αυτό καλό για την ομάδα, όπως υπάρχουν και τραυματίες οι οποίοι έχουν αρχίσει να επανέρχονται και θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα.

Έχουμε ένα καλό σύνολο κι αυτή η διακοπή μας βοήθησε ούτως ώστε να δουλέψουμε και τώρα θέλουμε την ώθηση για να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε τόσο σε παιχνίδια που θα έπρεπε να είχε κερδίσει ο Άρης αλλά και στη σταθερότητα που θέλει να αποκτήσει η ομάδα του. «Μέχρι στιγμής έχουμε χάσει βαθμούς τους οποίους δεν περιμέναμε ότι θα χάναμε.

Μετά την προηγούμενη διακοπή είχα πει ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη, δυστυχώς όμως η ομάδα δεν κατάφερε να δουλέψει έτσι όπως θα ήθελε λόγω των τραυματισμών. Εκτιμώ όμως ότι με την ενσωμάτωση όλων των παικτών θα μπορέσουμε να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο και πιστεύω ότι θα έχουμε σταθερότητα από εδώ και στο εξής. Πλέον είναι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές τους οποίους χρειαζόμασταν και δεν τους είχαμε. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν στα παιχνίδια υψηλού κινδύνου που ακολουθούν. Θα καλύψουν κενά σε όλες τις θέσεις», σημείωσε.

Αναφερόμενος στον αγώνα που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό παραδέχθηκε ότι…

«για κάθε ποδοσφαιριστή, τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα παιχνίδια, είναι αυτά στα οποία θέλει να αποδείξει την πραγματική αξία του. Η ομάδα πρέπει να έχει το μυαλό της 100% παραπάνω. Δουλέψαμε καλά αυτές τις δύο εβδομάδες. (Ο Παναθηναϊκός) είναι δυνατή ομάδα, θα χρειαστεί υπομονή και ηρεμία. Κι εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και με τους παίκτες, που ενσωματώνονται, θα είμαστε πιο δυνατοί», είπε και στάθηκε στα παιχνίδια του Κυπέλλου.

«Προφανώς είναι σημαντικά καθώς το κύπελλο για μας είναι στόχος. Το ονειρευόμαστε πολλά χρόνια, υπάρχει όμως ακόμη χρόνος για αυτό» και ζήτησε την υποστήριξη του κόσμου. «Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι εκεί, η συμβολή του στο παιχνίδι μας είναι πολύ σημαντική».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς