16.2 C
Athens

Η ΑΕΛ ζητάει την παρουσία του αρχιδιαιτητή Πίτερ Φρόιντφελντ στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό

Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά είναι αυτό της Δευτέρας (27/11) ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΑΕΛ για την 11η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2.

Ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός βρίσκεται 5 βαθμούς πάνω από τη 2η ΑΕΛ έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο και το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες θα παίξει καθοριστικό ρόλο ενόψει της συνέχειας.

Αυτό επισημαίνει στην ανακοίνωση της η ΑΕΛ που τις προηγούμενες μέρες ζήτησε με επιστολή της να οριστούν στην αναμέτρηση διαιτητές Super League. Με νέα ανακοίνωση ζητάει και την παρουσία του αρχιδιαιτητή Πίτερ Φρόιντφελντ στο γήπεδο του Λεβαδειακού, ενώ προσθέτει πως αν δεν μπορέσει να παρευρεθεί να επιλέξει ο ίδιος έναν άλλον άνθρωπο της ΚΕΔ ώστε να βρεθεί στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν και της επιστολής που σας στείλαμε την 15/11/2023 που αφορά στον αυξημένης σημασίας από βαθμολογικής απόψεως ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξήχθη μεταξύ της ΠΑΕ Λεβαδειακός και της ΠΑΕ ΑΕΛ στο Δημοτικό Γήπεδο Λιβαδειάς, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του πρωταθλήματος της Super League 2 κατηγορίας Ανδρών Ποδοσφαίρου, για την 11η αγωνιστική περίοδο 2023-2024, τη Δευτέρα 27/11/2023 και ώρα 15:00, με την οποία ζητήσαμε τον ορισμό αξιολογημένων διαιτητών της Super League 1, θα ήταν τιμή ο Αρχιδιαιτητής κ. Πίτερ Φρόιντφελντ να παραστεί και παρακολουθήσει τον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός – ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς πρόκειται για τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς που το αποτέλεσμά του θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό την πρωταθλήτρια ομάδα του Α΄ομίλου της SL2, αλλά και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος της SL2.

Θεωρούμε ότι η παρουσία σας, αλλά και η αξιολόγηση των διαιτητών στον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι αρωγός στην προσπάθειά μας για ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα χωρίς την παρέμβαση εξωγενών παραγόντων που διαμορφώνουν τα αποτελέσματα των αγώνων, παρά μόνο η αγωνιστική συμπεριφορά, η απόδοση και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών των ομάδων, με την παρέμβαση της δικής σας συνδρομής με την συμμετοχή αμερόληπτων και αξιόπιστων διαιτητών.

Θα παρακαλούσαμε σε περίπτωση κωλύματός σας να παραστεί άτομο της ΚΕΔ δικής σας επιλογής.

Είμαστε σε αναμονή της θετικής ανταπόκρισής σας.

Λάρισα, 22/11/2023

Για την ΠΑΕ ΑΕΛ,

Μετά τιμής,

ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Πρόεδρος του Δ.Σ»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς