22.9 C
Athens

Ολυμπιακός – Ντιναμό Τιφλίδας 16-8: Οι Ερυθρόλευκοι στις 8 καλύτερες ομάδες του LEN Champions League

Στις 8 καλύτερες ομάδες του LEN Champions League βρίσκεται και φέτος ο Ολυμπιακός που έκανε το καθήκον του απέναντι στην ουραγό του ομίλου του Ντιναμό Τιφλίδας (16-8) για να σφραγίσει και μαθηματικά την παρουσία του στον επόμενο γύρο.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν άψογο παιχνίδι στην επίθεση και αξιοποίησαν όλα τα δυνατά τους χαρτιά για να φτάσουν στην επικράτηση που τους δίνει την πρόκριση μια αγωνιστική πριν το τέλος της φάσης των ομίλων.

Στον επόμενο γύρο θα σχηματιστούν δύο όμιλοι τεσσάρων ομάδων και ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την παρουσία του στο Final Four της ανανεωμένης διοργάνωσης.

Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν άνοιξε τον ρυθμό μετά το 4-3 του πρώτου οκταλέπτου και έτρεξε επιμέρους 12-5 (!) στα επόμενα 24′ προσφέροντας θέαμα με ορισμένες εκπληκτικές συνεργασίες.

Ο Γενηδουνιάς με τρία γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Ερυθρόλευκων, οι οποίοι είχαν έξι ακόμα παίκτες με δύο τέρματα έκαστος.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-3, 6-1, 1-2, 7-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 2, Βάμος 2, Γεννηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Γκίλας 2, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Αλαφραγκής, Δήμου 2, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς