23.8 C
Athens

Μουμπρού: Σπουδαίες προσθήκες ο Παναθηναϊκός, υπάρχει εκνευρισμός για τις ήττες μας

Ο Άλεξ Μουμπρού μιλώντας για την προσεχή αναμέτρηση της Βαλένθια κόντρα στον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως στις τάξεις της ομάδας του υπάρχει εκνευρισμός για τις ήττες και χαρακτήρισε δύσκολο το ΟΑΚΑ ειδικά φέτος που έχουν γίνει σημαντικές προσθήκες στους Πράσινους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Υπάρχει εκνευρισμός για τις ήττες. Όταν νικάς τότε υπάρχουν λιγότεροι τραυματισμοί, οι αθλητές αναρρώνουν γρηγορότερα, ενώ όταν χάνεις αυτό κοστίζει περισσότερο σωματικά. Προσπαθούμε να συνέλθουμε ψυχολογικά.

Ξέραμε πως θα έρθουν κακά αποτελέσματα, το γνωρίζαμε τότε που νικούσαμε. Κατανοούμε ότι θα υπάρξουν ατυχείς στιγμές, αλλά οι ήττες έκαναν να αισθανόμαστε έτσι. Παλέψαμε σε όλα τα ματς. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει σπουδαία ομάδα και το καλοκαίρι έκανε σημαντική προσπάθεια να ενισχυθεί. Οι προσθήκες των Λεσόρ, Βιλντόσα, Μήτογλου και τώρα του Ναν ήταν σπουδαίες. Ελέγχουν το παιχνίδι και ξέρουν καλά τη EuroLeague.

Δεν ξεκίνησαν καλά τη σεζόν επειδή αποκτήθηκαν πολλοί νέοι παίκτες και έπρεπε να προσαρμοστούν. Τώρα όμως παίζουν πολύ καλύτερα, σε ένα υψηλότατο επίπεδο αμυντικά και επιθετικά. Αντιλαμβανόμαστε τη δυσκολία νίκης μέσα στο γήπεδο τους, όπου οι οπαδοί πιέζουν διαρκώς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς