18.1 C
Athens

Λεβαδειακός – Λαμία 2-1: Έκανε την έκπληξη και πέρασε με ανατροπή στους «16» του Κυπέλλου

Τη μεγάλη έκπληξη κόντρα στη Λαμία έκανε ο Λεβαδειακός που επικρατώντας με 2-1 προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ όμως κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς στο δεύτερο μέρος και να πάρουν τη μεγάλη πρόκριση στη φάση των «16», όπου περιμένει ήδη η ΑΕΛ για μια μεγάλη μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η Λαμία αν και προηγήθηκε μόλις στο 5′ με τον Μάλτσι έπεσε τελικά θύμα έκπληξης και αποχαιρέτησε νωρίς τη διοργάνωση, χάνοντας την ευκαιρία να κάνει μια καλή πορεία όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια στη διοργάνωση.

Τα γκολ της ανατροπής που χάρισαν τη μεγάλη πρόκριση στον Λεβαδειακό πέτυχαν οι Κουάντρα στο 58′ και Πολέτο στο 66′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Τσάπρας, Νίκας, Κουϊρουκίδης, Σωτηράκος, Λιάγκας, Κουάντρα, Συμελίδης, Τσελεπίδης, Νικολιάς

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Αμαράλ, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Τζανδάρης (78′ Μαρτίνες), Νούνιες (60′ Καμπρέρα), Τσιλιανίδης (78′ Στάνκο, Μούλα (60′ Τσιλούλης), Λόνγκο, Μάλτσι

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς