17.7 C
Athens

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ναζ Μήτρου Λονγκ

Ντυμένος στα ερυθρόλευκα και με το χαμόγελο στα χείλη, ο Ελληνοκαναδός γκαρντ πάτησε ελληνικό έδαφος και μπαίνει άμεσα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού

Ελληνικό έδαφος για χάρη του Ολυμπιακού πάτησε την Τετάρτη (22/11) ο Ναζ Μήτρου Λονγκ, που αποτελεί τη νέα προσθήκη των Ερυθρολεύκων για την ενίσχυση στην περιφερειακή τους ζώνη που “πληγώθηκε” μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γουίλιαμς-Γκος.

Ο Ελληνοκαναδός γκαρντ βρίσκεται ήδη στη χώρα μας κι αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας όντας σε καλή κατάσταση από τα παιχνίδια στην τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας σε Λιθουανία και Euroleague.

Βέβαια, υπενθυμίζεται, ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη θα έχει από τις 2 Ιανουαρίου και το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο και μετά, αφού στον πρώτο γύρο έπαιξε ήδη με τον λιθουανικό σύλλογο και δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει και με δεύτερη ομάδα.

Με το που αποκτήσει το ελληνικό διαβατήριο, το οποίο απέκτησε πρόσφατα ο αδερφός του, θα μπορεί να αγωνίζεται στην Basket League ως Έλληνας και θα δώσει μια σημαντική λύση στην περιφέρεια της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ το γεγονός ότι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο δείχνει το πόσο τον υπολογίζει ο Έλληνας τεχνικός των Πειραιωτών.

Τη φετινή σεζόν με τη Ζαλγκίρις στη EuroLeague μέτρησε σε 9 παιχνίδια 4,1 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο. Συνολικά μετρά κατά μέσο όρο στη διοργάνωση 6,4 πόντους (34% τρίποντο) και 1,7 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς