22.6 C
Athens

Μπαρτσελονέτα – Βουλιαγμένη 16-10: Παραδόθηκε στην ανωτερότητα των Ισπανών ο ΝΟΒ

Η Βουλιαγμένη δεν κατάφερε να φανεί όσο ανταγωνιστική θα ήθελε στην Ισπανία απέναντι στην ισχυρή Μπαρτσελονέτα. Ο ΝΟΒ υπέστη νέα ήττα με 16-10, σε μια αναμέτρηση που είχε διαδικαστικό χαρακτήρα για την ομάδα, η οποία έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του LEN Champions League.

Οι Ισπανοί είχαν τα ηνία του αγώνα και πλουραλισμό στην επίθεση, με τους Ταούλ, Περόνε και Μουναρίθ να σημειώνουν από τρία τέρματα στον Τζωρτζάτο και να δημιουργούν τα περισσότερα προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς θα ολοκληρώσει τη φετινή πορεία της στο LEN Champions League με την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σπαντάου όπου θα επιδιώξει τη νίκη γοήτρου ώστε να μην αποχαιρετήσει με έξι ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 16-10

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 4-2, 5-3, 4-3

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φαμέρα, Σαναχούια 2, Μουναρίθ 3, Ντε Τόρο 1, Λαρούμπε 2, Ζόβιτς, Παούλ Γκαρσία 1, Ταχούλ 3, Περόνε 3, Μπιέλ, Μπούστος 1, Πόρτερ.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος, Αλμύρας 1, Μπελέσης, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 2, Καστρινάκης 2, Καπότσης, Κουρούβανης, Κωνσταντόπουλος 2, Ανδρεάδης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς