16.7 C
Athens

Η περηφάνια του Σακίλ ΜακΚίσικ για την πασαρέλα της Μπέριλ και η… μπασκετική αποθέωση στην Σήλια Κριθαριώτη

Προσκεκλημένοι και από τον αθλητικό χώρο υπήρξαν στα φετινά βραβεία MadWalk στο κλειστό του Ταεκβοντό στο Φάληρο.

Συγκεκριμένα, τη βραδιά παρακολούθησαν από κοντά ο Τόμας Γουόκαπ και η σύντροφός του Εστρέλα Νούρι αλλά και ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

MadWalk 2023: Παρόντες Γουόκαπ και ΜακΚίσικ, έκλεψε τις εντυπώσεις στην πασαρέλα η Μπέριλ

Εκείνος μάλιστα είχε έναν… παραπάνω λόγο αφού η αγαπημένη του Μπέριλ, βρέθηκε στην πασαρέλα φορώντας ένα ροζ φόρεμα της γνωστής σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη και έκλεψε τις εντυπώσεις με τον τρόπο που περπάτησε υπό τη μουσική συνοδεία της Ζόζεφιν.

Μάλιστα, ο Αμερικανός φόργουορντ των Ερυθρολεύκων, που από την Τρίτη (21/11) επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις του Ολυμπιακού μετά από έναν μήνα, ανέβασε ένα συγκινητικό και γεμάτο περηφάνια κείμενο στο “X” αναφορικά με τα όσα έζησε τις τελευταίες εβδομάδες με την προετοιμασία της συζύγου του για την πασαρέλα στο MadWalk, ενώ παρομοίασε την σχεδιάστρια, Σήλια Κριθαριώτη με… Σπανούλη και Κόμπι Μπράιαντ αποθεώνοντας με τον πλέον πειστικό τρόπο την επαγγελματική της νοοτροπία.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Σακίλ ΜακΚίσικ:

«Την περασμένη εβδομάδα. Είδα μερικούς από τους κορυφαίους σχεδιαστές, μοντέλα και δημιουργούς που θα συμμετείχαν στο MadWalk. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Σάσα Σταμάτη για την πραγματοποίηση όλων αυτών.

Πριν από πέντε χρόνια, όταν πρωτογνωριστήκαμε με τη σύζυγό μου, εξέφρασε την επιθυμία της να περπατήσει στην πασαρέλα μια μέρα. Κατάλαβα τη σημασία αυτού του ονείρου γι’ αυτήν. Αν και σπάνια το συζητούσαμε όλα αυτά τα χρόνια, ήταν ένας στόχος που δεν ξέχασα ποτέ ότι ήθελε να πετύχει. Το να είσαι σύζυγος και μητέρα, ειδικά σύζυγος ενός μπασκετμπολίστα και μητέρα, έχει τις προκλήσεις του. Έπρεπε να μετακομίζει από χώρα σε χώρα, το να γεννήσει μακριά από την οικογένειά της, τις επιπλοκές της εγκυμοσύνης και τη θυσία μιας “κανονικής ζωής”, ενώ παράλληλα κυνηγούσε τα δικά της όνειρα. Η σύζυγός μου είναι πραγματικά καταπληκτική

Στο Mad Walk, αμφιβάλλω αν υπήρχε κάποιος πιο περήφανος από εμένα. Αυτό ήταν δικό της επίτευγμα, κάτι που έπρεπε να πετύχει μόνη της. Σε αντίθεση με το γήπεδο του μπάσκετ, όπου νιώθω ότι έχω τον έλεγχο και μπορώ να επηρεάσω την έκβαση του παιχνιδιού, αυτό το γεγονός ήταν ένα διαφορετικό σενάριο. Δεν μπορούσα να επηρεάσω το αποτέλεσμα ή να προστατεύσω τη σύζυγό μου από πιθανή αποτυχία ή κριτική. Η νευρικότητα που ένιωσα ενώ περίμενα να περπατήσει στην πασαρέλα δεν είχε καμία σχέση με κάτι που είχα βιώσει ποτέ στο παρελθόν. Ήμουν τόσο ανήσυχος πριν ξεκινήσει το σόου, που παραλίγο να κάνω εμετό αρκετές φορές.

Αν και είχε μία από τις κορυφαίες σχεδιάστριες της Ελλάδας, Σήλια Κριθαριώτη να την ντύνει, τα νεύρα μου εξακολουθούσαν να είναι τεντωμένα. Η κυρία Κριθαριώτη είναι εξαιρετική. Η γνωριμία μαζί της, μαζί με την αδελφή της, τη Λένια, την Άννα Μαρία και όλους τους άλλους που συμμετείχαν ήταν προνόμιο. Το μεγαλείο της κυρίας Κριθαριώτη είναι έντονο, ιδιοφυές, αξιοθαύμαστο, ισχυρό και με απλά λόγια, όμορφο. Ορκίζομαι ότι μου θύμισε τόσο πολύ τον Βασίλη Σπανούλη ή την “νοοτροπία της μάμπα” του Κόμπι Μπράιαντ, αλλά στον κόσμο της μόδας

Αυτή ήταν η πρώτη φορά στο γάμο μου που είδα τη γυναίκα μου απόλυτα τρομοκρατημένη. Και εγώ το ίδιο, χαχα. Η Μπέριλ φοβήθηκε επειδή κατάλαβε το μέγεθος αυτής της ευκαιρίας. Η προσπάθεια και η αφοσίωση όλων γύρω από τη Σίλια αξίζουν επίσης αναγνώριση. Οι σχεδιαστές και οι βοηθοί τους είναι όλοι αφοσιωμένοι στο να είναι οι καλύτεροι, και ως μπασκετμπολίστας, αυτό είναι ένα κίνητρο με το οποίο συμφωνώ απόλυτα.

Το να βλέπω τη σύζυγό μου να δοκιμάζει εκατό ροζ φορέματα ήταν σουρεαλιστικό. Κάθε φορά που πλησίαζε τη Σίλια, το δωμάτιο σιωπούσε, εγώ έσκυβα κοντά της από την άλλη άκρη του δωματίου και όλοι περιμέναμε την ετυμηγορία αυτής της ισχυρής γυναίκας (….) Ένιωθα σαν ταινία.

Έχω την τύχη να γίνομαι καθημερινά μάρτυρας της ιδιοφυΐας, της εξυπνάδας και της ικανότητας της γυναίκας μου να γοητεύει τον εαυτό της. Ως γυναίκα που χαράζει το δικό της δρόμο και επιδιώκει να λάμψει με τους δικούς της όρους, συχνά αντιμετωπίζει στερεοτυπικές προσδοκίες. Έχει φωνή, σέβεται τους πάντες εξίσου και παρά το γεγονός ότι είναι Τουρκάλα που ζει στην Ελλάδα και κινείται σε ευαίσθητα θέματα, κινείται σε αυτό το τοπίο των μέσων ενημέρωσης με κομψότητα, χάρη, ταπεινότητα και βαθιά αγάπη για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της

Είναι προστατευτική μητέρα, σύζυγος με πολύ υψηλές προσδοκίες και τώρα μοντέλο του MadWalk, και ειλικρινά, θα γίνει ό,τι θέλει να γίνει. Και όσο για μένα, είμαι εδώ γι’ αυτό, είμαι εδώ για όλα! Παρεμπιπτόντως, ως άνθρωπος που εκτιμά τις τέχνες, αυτό το σόου ήταν για μένα ένα τέλειο 10/10, και η ομάδα παραγωγής ήταν απολύτως καταπληκτική! Α, και συνάντησα τον Κώστα Φραγκολιά από το “Happy Day”. Είχαμε καλή συζήτηση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς