18.1 C
Athens

Ελλάδα – Καζακστάν στις 21 Μαρτίου με φόντο τα τελικά του Euro 2024

Το Καζακστάν θα είναι ο αντίπαλος της Ελλάδας στον ημιτελικό των πλέι οφ στις 21 Μαρτίου - Την Πέμπτη η κλήρωση για την έδρα του τελικού που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάει στα τελικά του Euro 2024

Η εθνική Ελλάδας απέτυχε να πάρει μια από τις δυο πρώτες θέσεις στα προκριματικά του Euro 2024, έχοντας έτσι κι αλλιώς δύσκολο έργο απέναντι σε Γαλλία και Ολλανδία. Η ελληνική ομάδα όμως έχει μια ακόμη ευκαιρία, με σαφώς μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα φιλοξενήσει στις 21 Μαρτίου το Καζακστάν για τον ημιτελικό των πλέι οφ του Group C του Nations League. Η ευκαιρία που παρουσιάζεται στην εθνική μας να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις μετά από μια δεκαετία είναι ιστορική, αφού δύσκολα θα της ξαναδοθεί η δυνατότητα στα επόμενα χρόνια να το κάνει μέσα από το Nations League (στην επόμενη διοργάνωση θα βρίσκεται στο Group B, απέναντι σε σαφώς ισχυρότερες ομάδες).

Νικώντας το Καζακστάν, η ομάδα του Πογέτ θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη νικήτρια του Γεωργία – Λουξεμβούργο στις 26 Μαρτίου. Η έδρα του τελικού θα γίνει γνωστή την προσεχή Πέμπτη (13:00): η κλήρωση που θα γίνει θα αποφασίσει το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο γηπεδούχος. Δηλαδή, είτε ο νικητής του Ελλάδα – Καζακστάν είτε ο νικητής του άλλου ημιτελικού.

Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 21:45 και ο χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα αφού απομένουν πια ακριβώς τέσσερις μήνες μέχρι την έναρξη των πλέι οφ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς