25.4 C
Athens

Κατέθεσε για υπόθεση παράνομων sex tape ο Ουί Τζο Χουάνγκ, συνελήφθη το άτομο που τον εκβίαζε

Κατάθεση στην αστυνομία της Σεούλ έδωσε το Σάββατο ο Χουάνγκ Ουί Τζο, μετά από ισχυρισμούς ότι βιντεοσκόπησε παράνομα τις σεξουαλικές του επαφές εν αγνοία της συντρόφου του.

Η καταγγελία προήλθε από μία γυναίκα, η οποία τον κατηγόρησε ότι έχει στην κατοχή του sex tape χωρίς τη συγκατάθεσή της, για το οποίο μάλιστα ο παίκτης υπήρξε αντικείμενο εκβιασμού.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η δικηγόρος του, το κινητό τηλέφωνο του Χουάνγκ εκλάπη ενώ ο ίδιος βρισκόταν ακόμα στην Ελλάδα για λογαριασμό των Ερυθρολεύκων και από τότε ένα άγνωστο άτομο του έστελνε μηνύματα μέσω Instagram, απειλώντας να κυκλοφορήσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο.

Ο Κορεάτης επιθετικός υπέβαλε καταγγελία εναντίον του για δυσφήμιση και εκβιασμό και τελικά το συγκεκριμένο άτομο συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη με την κατηγορία του εκβιασμού και της διαρροής του βίντεο.

Αφού έδωσε κατάθεση στις Αρχές για τις κατηγορίες, ο Χουάνγκ ενσωματώθηκε ξανά στην εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία αναχώρησε για την Κίνα για το δεύτερο παιχνίδι του ασιατικού προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς