24.6 C
Athens

Μελισσανίδης: «Έχουμε την καλύτερη ομάδα και έχουν τρελαθεί όλοι, δε φοβόμαστε κανέναν»

«Όλοι ασχολούνται με εμάς, έχουν τρελαθεί που το πρωτάθλημα παίζεται στα ίσια. Δε φοβόμαστε κανέναν», είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού, συμπληρώνοντας ότι «μας έδιναν 21,5 εκ. για τον Λιβάι Γκαρσία αλλά δεν ήθελα να τον πουλήσω»

Για τις δυνατότητες της φετινής ΑΕΚ μίλησε στο περιθώριο των εγκαινίων του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Live Sport, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είπε: «Έχουμε την καλύτερη ομάδα, έχω εμπιστοσύνη σε όλους, δεν φοβόμαστε κανέναν. Όλοι ασχολούνται με εμάς. Έχουν τρελαθεί που το πρωτάθλημα παίζεται στα ίσια. Εμείς αυτό το πρωτάθλημα θέλουμε, αυτή είναι η ΑΕΚ».

Ο Μελισσανίδης μίλησε επίσης για τον Ματίας Αλμέιδα, αλλά και τον Λιβάι Γκαρσία: «Είναι τεράστιος προπονητής και άνθρωπος. Με κέρδισε από την πρώτη συνέντευξη που έκανα μαζί του για να τον πάρω στην ΑΕΚ. Τον αγαπάνε όλοι οι παίκτες. Του έχω δώσει τα κλειδιά. Του έχουμε κάνει ένα μεγάλο συμβόλαιο. Τον θέλουμε κοντά μας.

Για τον Λιβάι έδιναν 21,5 εκατ. ευρώ για το 60%, αλλά δεν ήθελα να τον πουλήσω. Είναι παικταράς, τον ήθελα εδώ, να τον χορτάσω, να τον ξεζουμίσω».

Σε σχέση με τα οικονομικά της ΠΑΕ, ο Μελισσανίδης είπε: «Η ΑΕΚ έχει μπάτζετ αυτή τη στιγμή 42 εκατ. ευρώ και έσοδα 45 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζω την Ευρώπη και το αν θα γίνει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς