24 C
Athens

ΑΝΟΓ – Απόλλων 12-15: Δύσκολη εκτός έδρας νίκη, κλειδώνει τη 2η θέση

Βρήκε ισχυρή αντίσταση από τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος», ο Απόλλων Σμύρνης, αλλά κατάφερε τελικά να πάρει την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη  (12-15) στον αγώνα που έκλεισε την 11η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών, στον Α’ Όμιλο.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι εδραιώνονται στη 2η θέση της βαθμολογίας του Ομίλου με 24 βαθμούς, ενώ έχουν και έναν αγώνα λιγότερο. Από την πλευρά του, ο ΑΝΟΓ έμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 16 β.

Η ομάδα του Δεληγιάννη πήρε το προβάδισμα με 5-2, αλλά ο ΑΝΟΓ κατάφερε να μειώσει σε 6-5 με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Στην τρίτη περίοδο, με ένα σερί 5-0, η Ελαφρά Ταξιαρχία προηγήθηκε με 11-5, αλλά το συγκρότημα του Παπαδόπουλου δεν πέταξε λευκή πετσέτα και κατάφερε να ροκανίσει και πάλι την διαφορά, πλησιάζοντας στο ένα γκολ (11-12).

Κάπου εκεί ήλθε νέο ξέσπασμα από τους φιλοξενούμενους που με δύο πέναλτι και μια κόντρα έφθασαν στο 11-15. Κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές ο Μπογκντάνοβιτς (5 γκολ).

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 12-15

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-3, 3-3, 3-5, 4-4.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Ναγκλ, Μαυράκης 1, Μπομπός, Μιγιούσκοβιτς 2, Θώμογλου, Παπαγεωργίου 4, Πούρος 4, Ηλιόπουλος Α. 1, Κούκουνας, Ηλιόπουλος Νεκ., Μιγκλής, Πριμηκύριος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 5, Μόκκας, Τρούλος 1, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι, Χονδροκούκης 4, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τόττης 1, Τσιαβαλιάρης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς