18.2 C
Athens

Η αποκάλυψη της Ole για τη μεταγραφή του Ορτέγκα στον Ολυμπιακό και το ποσό στις ακαδημίες της Βελέζ

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη μεταγραφή του Αργεντινού μπακ στον Ολυμπιακό έφερε στο φως η Ole, καθώς και μια σημαντική λεπτομέρεια για τις ακαδημίες της Βελέζ που δείχνει πολλά για το επαγγελματικό επίπεδο του Ορτέγκα

Σε σημαντικές αποκαλύψεις αναφορικά με τη μεταγραφή του Ορτέγκα στον Ολυμπιακό προχώρησε η εφημερίδα “Ole” της Αργεντινής.

Ο Ορτέγκα, που αυτή την περίοδο ζει το όνειρό του ως μέλος της αποστολής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αργεντινής για πρώτη φορά στην καριέρα του, αποτελεί πλέον ένα από τα βασικά γρανάζια στην ερυθρόλευκη μηχανή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισπανού προπονητή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του με τους Πειραιώτες έκαναν τον Σκαλόνι να τον καλέσει για πρώτη φορά στην αποστολή της Αλμπισελέστε και μάλιστα για τα κομβικά ματς με Ουρουγουάη και Βραζιλία, στα πλαίσια των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026.

Ο Ορτέγκα ζει το όνειρο: Προπονήθηκε για πρώτη φορά δίπλα σε Μέσι, Ντι Μαρία και τα λοιπά αστέρια της Αργεντινής

Η Ole αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της ότι η μεταγραφή του Ορτέγκα στον Ολυμπιακό από τη Βελέζ κόστισε συνολικά 4,2 εκατομμύρια ευρώ, με τον Αργεντινό μπακ να προσφέρει το 15% αυτού του ποσού (315.000 ευρώ) στις ακαδημίες του συλλόγου που τον ανέδειξε στην πατρίδα του, προκειμένου οι επόμενοι… Ορτέγκα να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες με τον ίδιο. Να αναδειχθούν και να ζήσουν κάποια στιγμή το όνειρο της Ευρώπης, όπως κάνει ο ίδιος μέσω Πειραιά, ζώντας την εμπειρία του Europa League και μάλιστα ως βασική μονάδα του ερυθρόλευκου ρόστερ.

Κίνηση που δείχνει πολλά τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για την ευαισθησία του σε ζητήματα που αφορούν τη Βελέζ, την ομάδα που θα έχει πάντα στην καρδιά του…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς