22.6 C
Athens

Ολυμπιακός – Ηλυσιακός 1-3: Ήττα-σοκ για τις απογοητευτικές Ερυθρόλευκες

Ήττα σοκ γνώρισε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού από τον ψυχωμένο Ηλυσιακό που προερχόταν από τρεις σερί ήττες αλλά πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση με κορυφαία την πρώην ερυθρόλευκη, Φερονίκη Ζιώγα, για να πάρει την σπουδαία νίκη στον Πειραιά.

Η ομάδα του Λορέντζο Μιτσέλι γνώρισε μια ακόμη σκληρή ήττα με 3-1 σετ, μετά από αυτή στο ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό, έχοντας ως κεντρική τη Φαριόλ που πήρε τη θέση της Κούμπουρα στην τετράδα των ξένων, ενώ η Τσιτσιγιάννη αγωνίστηκε διαγώνια στο σημερινό παιχνίδι.

Φανερά τα προβλήματα τόσο στη δημιουργία όσο και στην άμυνα για τις αδιόρθωτες Ερυθρόλευκες, που βρήκαν απέναντί τους την όρεξη, το πάθος και το τσαγανό των κοριτσιών του Ηλυσιακού και την πλήρωσαν ακριβά.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια, δεν έπιασε την απαιτούμενη απόδοση, που θα του επέτρεπε να φτάσει σε μία άνετη νίκη.

Αντίθετα, όλη η ομάδα βρέθηκε σε κακή βραδιά, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενες και επικράτησαν, με την Ζιώγα να έχει εξαιρετική απόδοση.

Τα σετ (1-3 σε 1.46): 25-22, 25-27, 17-25, 21-25.

*Οι πόντοι του Ολυμπιακού προήλθαν από 3 άσους, 54 επιθέσεις, 10 μπλοκ και 21 λάθη αντιπάλων, ενώ του Ηλυσιακού από 8 άσους, 52 επιθέσεις, 10 μπλοκ και 29 λάθη αντιπάλων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς