17.9 C
Athens

Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β’ 0-0: Απόλυτη μοιρασιά στο… χωράφι του «Μαυροθαλασσίτης»

Τι να γράψεις για ποδόσφαιρο, όταν ένα ματς παίχτηκε σε απαγορευτικές συνθήκες, σε ένα γήπεδο που περισσότερο θύμιζε χωράφι με πατάτες πάρα στάδιο επιπέδου Super League 2 και με τους υπεύθυνους να αφήνουν τα πάντα στη μοίρα τους (ακόμα και την σωματική ακεραιότητα των παικτών).

Ένα ακόμη παράδειγμα για το πόσο ερασιτεχνικά λειτουργεί η δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας, που έκλεισε τα μάτια στον βούρκο του “Στ. Μαυροθαλασσίτης” και από τύχη δεν είχαμε κάποιον σοβαρό τραυματισμό στο ματς του Αιγάλεω με τον Ολυμπιακό Β για την 8η αγωνιστική.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αντέδρασε μέσω του Αντιπροέδρου της ομάδας, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram ξέσπασε κατά των όσων ευθύνονται για αυτή την εικόνα αλλά και όσους επέτρεψαν τη διεξαγωγή του αγώνα κάτω από αυτές τις συνθήκες, αλλά είναι βέβαιο ότι τίποτα δεν θα αλλάξει καθώς κανείς στη Λίγκα δεν δείχνει να συγκινείται ή να νοιάζεται!

Ξέσπασμα Καραπαπά για τον αγωνιστικό χώρο στο Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β’: «Ντροπή να γίνεται αγώνας σε αυτή την κοπριά»

Λίγα πράγματα μπορεί να πει κανείς για το αγωνιστικό σκέλος, με τον Ολυμπιακό Β’ να είναι πιο απειλητικός, έχοντας ξανά τους μόνιμους Μπα και Ανδρούτσο στη βασική του σύνθεση, αλλά να μην μπορεί να κάνει πολλά σε αυτό το γήπεδο. Με λίγα λόγια, να βγει η αγγαρεία για να προστατευτούν οι παίκτες…

Αιγάλεω (Τζουγκάνοβιτς): Κατσιμήτρος, Πέτκοβιτς (60′ Τάμπας), Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά, Κωνσταντακόπουλος (77′ Μπάμπης), Ραμίρεζ (86′ Παυλάκης), Νταβιώτης, Βάρκας, Κολλάς (77′ Σταμένκοβιτς).

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Βλαχομήτρος, Σγουρός, Τσέλιος (69′ Μαρίνος), Κουτσίδης, Κατσουλίδης, Καράκουτης, Πινακάς (79′ Σαπουντζής).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς