19.9 C
Athens

Εθνικός – Ολυμπιακός 5-13: Ακάθεκτες οι Ερυθρόλευκες, συνέχισαν με το απόλυτο

Ασταμάτητη η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, που πέρασε και από την έδρα του Εθνικού (5-13) και έκανε το 9/9 στο πρωτάθλημα.

Οι Ερυθρόλευκες διεύρυναν τις νίκες τους και συνέχισαν με το απόλυτο, αφού δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και πήραν από το πρώτο οκτάλεπτο σημαντικό προβάδισμα.

Μοναδικό διάστημα που ο Ολυμπιακός έχασε τον έλεγχο του αγώνα ήταν το τρίτο οκτάλεπτο, που δεν έφτανε όμως στον Εθνικό για να αξιώσει κάτι παραπάνω από το ματς.

Μετά τη νίκη τους στον εξ αναβολής αγώνα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι Ερυθρόλευκες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην Ευρώπη καθώς την Παρασκευή 24/11 θα αντιμετωπίσουν την Ουίπεστ στη Βουδαπέστη για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-3, 3-1, 0-6

Εθνικός (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Οικονόμου, Τέρνερ 1, Μπέτα, Νίνου, Χατζηκυριακάκη, Αλ. Μπενέκου 2, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου, Ι. Μπενέκου, Τορνάρου 2, Μαυρωτά, Κατσιμπρή, Κλαψιανού

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη 5, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 3, Σάντα 1, Β. Πλευρίτου 1, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου-Άουτ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς