21 C
Athens

Λυσάνδρου: Έχουμε ήδη συζητήσει με τον Νταμπράουσκας για ανανέωση συμβολαίου

Στην αποκάλυψη πως ο ΟΦΗ έχει ήδη συζητήσει με τον Βάλντας Νταμπράουσκας για την ανανέωση του συμβολαίου του προχώρησε ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ μίλησε στους δημοσιογράφους και ένα από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ήταν και αυτό του συμβολαίου του Λιθουανού προπονητή που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη στήριξη στον Βάλντας Νταμπράουσκας:

«Είναι αυτονόητο να το λέμε αλλά υπάρχει πλήρης στήριξη σε Νταμπράουσκας».

Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου:

«Έχει ξεκινήσει η προεργασία για την μεταγραφική περίοδο και η δουλειά έχει να κάνει με την αξιολόγηση της κατάστασης όπως προκύπτει στην πορεία. Είναι σε ώριμο επίπεδο γιατί είμαστε σε μια συνεχή επικοινωνία καθώς σε κάθε μεταγραφική περίοδο θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Νταμπράουσκας:

«Έχουμε κάνει ήδη συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η πρώτη συζήτηση έχει εκφραστεί υπάρχει άριστο κλίμα και σχέσεις μεταξύ των δυο πλευρών. Ο κόουτς δεν είναι αρνητικός».

Για τις επεκτάσεις συμβολαίων:

«Έχουμε ξεκινήσει την διαδικασία των διαπραγματεύσεων για τις επεκτάσεις. Έχουμε την εμπειρία χειρισμών αυτών των καταστάσεων. Η διακοπή του Νοεμβρίου ήταν ένα ορόσημο για να κινηθεί η διαδικασία των συζητήσεων. Γενικά είμαστε σε έναν δρόμο που δεν το αφήνουμε στην τύχη του αλλά ούτε μας πιάνει πανικός. Ο ΟΦΗ και η κάθε ομάδα, μπορεί να κρατήσει όποιον θέλει να κρατήσει. Το ότι έχουμε μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στο να κρατάμε αυτούς που θέλουμε ίσως έχει να κάνει με τη θέση ρεαλιστικών στόχων. Γενικώς δεν έχουν χαθεί πολλοί μεταγραφικοί στόχοι».

Για το αν ο ΟΦΗ περνάει αγωνιστική κρίση:

«Το ποιοι είμαστε φαίνεται από το πως αντιμετωπίζουμε αυτές τις κρίσεις. Σίγουρα χρειάζεται συσπείρωση, δουλεύουμε καθημερινά για να διατηρείται η ισορροπία και η ομάδα να προοδεύει. Δεν είμαστε ένα βήμα πριν τον γκρεμό. Ξέρω ότι υπάρχει καλό κλήμα στην ομάδα, αλλά όλοι είναι προβληματισμένοι για την εικόνα. Επαναλαμβάνω πως αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να είμαστε συσπειρωμένοι κοιτάζοντας το ίδιο στόχο».

Για το γήπεδο:

«Είναι κάτι που απασχολεί την ΠΑΕ καθημερινά, έχουν γίνει ήδη ενέργειες που θα πάρουν λίγο χρόνο ακόμα ώστε να γίνουν ανακοινώσιμες. Δεν είμαστε η διοίκηση που περιμένουμε να έρθει να μας βρει η λύση αλλά την ψάχνουμε να την βρούμε μόνοι μας. Το γηπεδικό είναι θεμελιώδες είναι κάτι που το έχουμε στην στόχευση μας και μας απασχολεί καθημερινά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς