18.7 C
Athens

Νέντοβιτς: Οι διαιτητές επιτρέπουν την επαφή στον Φαλ, πάντα τραβάει και σπρώχνει

Ο Σέρβος πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν του Ερυθρού Αστέρα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον Φαλ οι διαιτητές της Euroleague, εξηγώντας τον λόγο που είχε τόσα πολλά νεύρα στο ΣΕΦ

Παράπονα από τα μαρκαρίσματα του Μουσταφά Φαλ είχε ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού μίλησε στο BasketNews μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και έκανε… παρατήρηση στους διαιτητές λέγοντας πως επιτρέπουν τις επαφές στον Φαλ, που σε κάθε ματς τραβάει και σπρώχνει τους αντιπάλους του, όπως ισχυρίστηκε.

Επιπλέον αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό αλλά και τον πρώην συμπαίκτη του, Λούκα Βιλντόσα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την άμυνα του Φαλ: «Ήταν δύσκολα. Είναι πολύ ψηλός και πολύ ευκίνητος και του επιτρέπουν την επαφή. Οι επαφές που έχει με τους αντιπάλους δε σφυρίζονται γιατί όλοι περιμένουν να σου μπλοκάρει το σουτ. Οπότε κανείς δεν ασχολείται με τις επαφές. Όταν προσπαθείς να κάνεις μπάσιμο κοντά του πάντα θα σε τραβήξει και θα σε σπρώξει έστω και λίγο. Κανείς όμως δεν το βλέπει γιατί όλοι κοιτούν ψηλά. Για αυτό και εγώ θύμωσα λίγο με την κατάσταση, αλλά στο τέλος δε μπορείς να κάνεις κάτι».

Για τον Παναθηναϊκό και τον Βιλντόσα: «Πάντα κάτι καινούριο χρειάζεται χρόνο. Είδα κάποια παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ και είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μήτογλου επέστρεψε και παίζει εξαιρετικά. Ο Λούκα είναι ακόμα λίγο πίσω αλλά έχει χρόνο για να βρει τον εαυτό του. Όταν έμαθα για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό του είπα ότι θα είναι πολύ ικανοποιημένος από την Αθήνα και θα τον αγαπήσουν πάρα πολύ οι φίλοι του Παναθηναϊκού».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς