17.8 C
Athens

Μάντσεστερ Σίτι: Τραυματίστηκε με τη Νορβηγία ο Χάλαντ, αμφίβολος για Λίβερπουλ

Πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε για τη Μάντσεστερ Σίτι ενόψει του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (25/11) μετά το τέλος της διακοπής των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ τραυματίστηκε στο φιλικό της εθνικής Νορβηγίας με τα Νησιά Φερόε (16//11) και η συμμετοχή του κόντρα στους Κόκκινους είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Κι αυτό γιατί ο τραυματισμός είναι στο ίδιο σημείο που είχε χτυπήσει στο ματς των Πολιτών με  την Μπόρνμουθ (στον αστράγαλο) πριν περίπου δύο εβδομάδες.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο γιατρός της εθνικής Νορβηγίας, λέγοντας πως ο Χάλαντ ήδη έχει επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι και πως τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά: Ήταν το ίδιο που συνέβη εναντίον της Μπόρνμουθ πριν από μιάμιση εβδομάδα. Το είχε και παλιότερα. Πρόκειται για μια ελαφριά στροφή στον αστράγαλο, όπου είναι λίγο ευάλωτος. Πονάει πολύ αμέσως και μετά ο πόνο υποχωρεί αρκετά γρήγορα. Θα δούμε αύριο πώς είναι τότε. Τώρα θα λάβει κάποια θεραπεία, μετά θα υπάρξει ησυχία και ξεκούραση. Έχουμε ήδη μιλήσει με τη Σίτι. Ο Έρλινγκ έχει ήδη μιλήσει τόσο με τη Σίτι όσο και με τον (επικεφαλής γιατρό) Μάριο (Παφούντι)».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς