22.9 C
Athens

Πρόστιμο 10.000 ευρώ του ΕΣΑΚΕ στον Ολυμπιακό για το… box αλλαγών με Προμηθέα

Για άλλη μια φορά τους τελευταίους μήνες, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε βαριά τιμωρία στον Ολυμπιακό για ένα τυπικό ζήτημα, που έχει να κάνει με το box αλλαγών στον πάγκο των ομάδων, που δεν χρησιμοποιήθηκε από τους Ερυθρόλευκους στο ματς της περασμένης αγωνιστικής στην Basket League κόντρα στον Προμηθέα.

Συγκεκριμένα η ΚΑΕ των Πειραιωτών τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 ευρώ για το συγκεκριμένο ζήτημα στους πάγκους – στο σημείο δίπλα από τη γραμματεία κατά τη διάρκεια του αγώνα – του ΣΕΦ, ενώ Θυμίζουμε ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει τιμωρηθεί ξανά με πρόστιμο στην τρέχουσα σεζόν, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ

«Eπιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) χρηματικό πρόστιμο δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για τη μη χρήση του «box αλλαγών», κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 11-11-2023».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς