22.4 C
Athens

Πανιώνιος: Τα «έψαλλε» ο Ζαμάνης στους παίκτες

Γκάζια… γύρος δεύτερος, σήμερα το απόγευμα στην προπόνηση του Πανιωνίου από τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ

Ο Νίκος Ζαμάνης δεν είχε αφήσει χωρίς φωνές τους παίκτες του Πανιωνίου ούτε μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ, στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου. Στη σημερινή προπόνηση, όμως, η οποία ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη μετά τη συντριβή του περασμένου Σαββάτου, ο  ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» τα επανέλαβε σε ακόμα πιο αυστηρό τόνο, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. «Δεν θα ανεχθώ παρόμοια εμφάνιση στο μέλλον. Πρέπει να καταλάβετε σε ποια ομάδα παίζετε», ήταν μερικές, μόνο, από τις ατάκες του Ζαμάνη προς τους παίκτες, οι οποίοι τον άκουγαν με σκυμμένα κεφάλια.

Ο διευθυντής της ΠΑΕ δεν είπε τίποτα προς τον προπονητή, Ζοζέ Ανιγκό, ωστόσο στις καθημερινές συνομιλίες που έχουν, τού έχει εκφράσει τον προβληματισμό για την εικόνα του Πανιωνίου στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Ο Ζαμάνης πιστεύει στον Γάλλο τεχνικό, μια και αποτελεί προσωπική επιλογή του και θέλει να τη στηρίξει. Είναι προφανές, όμως, ότι περιμένει τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας και φυσικά τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Μία βελτίωση που την περιμένει από το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη, αλλά και την τριάδα των πιο βατών αγώνων που ακολουθούν το επόμενο δεκαήμερο: με ΑΕΛ για το Κύπελλο (εντός), με Απόλλωνα (εκτός) και με Άρη (εντός).

Σ’ αυτά τα ματς δεν κρίνονται μόνο οι παίκτες που έχουν απογοητεύσει, αλλά και το μέλλον του Ανιγκό, ο οποίος διαισθάνθηκε προφανώς ότι το κλίμα έχει «βαρύνει» και για τον ίδιο, γι’ αυτό και προχώρησε στη χθεσινή δήλωση μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς