23.6 C
Athens

Ζάκσα: Εμπνευσμένες από Βερόνα, Λιουμπλιάνα και Τορίνο οι εμφανίσεις της σεζόν 2023/24

Λίγες μέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, η Ζάκσα παρουσίασε σε εκδήλωση τις τρεις νέες εμφανίσεις της για τη σεζόν 2023/24. Οι πρωταθλητές Ευρώπης σε συνεργασία με την εταιρεία που τους ντύνει, δημιούργησαν εκπληκτικές φανέλες που είναι εμπνευσμένες από τις πόλεις όπου κατέκτησαν τα τρία διαδοχικά CEV Champions League την τελευταία τριετία.

Στα εντός έδρας παιχνίδια οι Πολωνοί θα φορούν τη λευκή εμφάνιση, στην οποία αποτυπώνονται ιστορικά μνημεία της Βερόνα, όπου εκεί το 2021 η Ζάκσα ανέβηκε στην κορυφή για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο Αλεξάντερ Σλίβκα ήταν το πρόσωπο που την παρουσίασε καθώς ήταν ο MVP στον τελικό με την Τρεντίνο.

Τα δύο λίμπερο θα φορούν κόκκινη εμφάνιση. Το χρώμα είναι συνυφασμένο με τη Λιουμπλιάνα, την πόλη όπου το 2022 – στο ριμέικ του τελικού του 2021 – η Ζάκσα έκανε το back to back.

Τέλος, ο Ντέιβιντ Σμιθ φόρεσε την μπλε εμφάνιση που προορίζεται για τους εκτός έδρας αγώνες. Οι Πολωνοί στον περσινό (2023) τελικό του Τορίνο έγιναν η μια από τις τρεις ομάδες που κατακτά τρία διαδοχικά τρόπαια στην κορυφαία διοργάνωση και μάλιστα απέναντι σε πολωνική ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς