14.9 C
Athens

Αυτό είναι το νέο λογότυπο του Epsilon (pic)

To κανάλι γυρίζει σελίδα και μπαίνει εντελώς ανανεωμένο στην εποχή Ιβάν Σαββίδη

Σε λίγες ημέρες το λογότυπο Epsilon θα αποτελεί παρελθόν. Το κανάλι που αγόρασε πέρυσι ο Ιβάν Σαββίδης αλλάζει ολοκληρωτικά: από τη φιλοσοφία και τα πρόσωπα μέχρι το όνομα και το λογότυπο.

Το νέο πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Οκτωβρίου και οι ιθύνοντες υπόσχονται ότι θα δούμε ένα άλλο κανάλι. Οι βασικοί πυλώνες του προγράμματος έχουν σχεδόν σχηματιστεί με πρόσωπα τα οποία είναι ευρέως γνωστά στο τηλεοπτικό κοινό και θα μπουν για να κερδίσουν το στοίχημα της τηλεθέασης.

Στο πλαίσιο των αλλαγών του σταθμού, αλλάζει και το όνομα του καναλιού και όπως είχαμε προαναγγείλλει το νέο του όνομα θα είναι Οpen. Μια επιλογή, ανοιχτή σε ερμηνείες, που υποδηλώνει ότι το νέο κανάλι θα είναι ανοιχτό στην επικοινωνία, στις καινοτομίες, στη νέα εποχή, στις προκλήσεις, στην κοινωνία και στο μέλλον.

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν το όνομα θα αλλάξει στα μέσα Οκτωβρίου ταυτόχρονα με το νέο πρόγραμμα του σταθμού ή αν θα κάνει πρεμιέρα νωρίτερα.

Το νέο του λογότυπο, ωστόσο, έχει ήδη κυκλοφορήσει, μέσω της νέας σελίδας του καναλιού στο Facebook.

Στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο το νέο σήμα του «Open» έκανε την εμφάνισή του, ενώ το σλόγκαν που το συνοδεύει είναι «Σύντομα η τηλεόραση ξαναβρίσκει τον εαυτό της».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς