17.7 C
Athens

Ο Σκαλόνι αποκάλυψε τον λόγο που κάλεσε τον Ορτέγκα στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής

Στον Φρανσίσκο Ορτέγκα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει των αναμετρήσεων με την Ουρουγουάη (17/11, 02:00) και τη Βραζιλία (22/11, 02:30) ο Λιονέλ Σκαλόνι.

Ο μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται για πρώτη φορά στις κλήσεις της παγκόσμιας Πρωταθλήτριας, Αργεντινής, με τον Σκαλόνι να αποκαλύπτει πως τον παρακολουθούσε καιρό μαζί με τον Πάμπλο Μαφέο που βρίσκεται επίσης για πρώτη φορά στην αποστολή.

Ο προπονητής της Αργεντινής μίλησε για τα προβλήματα που υπάρχουν στις συγκεκριμένες θέσεις, ενώ χαρακτήρισε τους δύο ποδοσφαιριστές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Αναλυτικά: Η κλήση του Πάμπλο (Μαφέο) και του Πάντσο (Φρανσίσκο Ορτέγκα) είναι επειδή τους παρακολουθούσαμε και είχαμε προβλήματα στις θέσεις που αγωνίζονται.

Μας φαίνονται ενδιαφέρουσες επιλογές, παρακολουθούσαμε τον Μαφέο πριν από το Copa America, τον γνωρίζουμε και πιστεύουμε πως είναι ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί μας. Δεν νομίζω πως η απόφαση του Μαφέο να παίξει σε εμάς έχει να κάνει με το ότι είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές. Η μητέρα του είναι Αργεντίνα, όπως έχω εγώ τα παιδιά μου που γεννήθηκαν στο εξωτερικό και μπορούν κάποια στιγμή να επιλέξουν πού θα παίξουν.

Το αίμα που κυλάει στις φλέβες του είναι αργεντίνικο και αυτό είναι το σημαντικότερο».

Για την κατάσταση του Μέσι: «Ο Μέσι είναι καλά, τα πάει καλά. Πέρα από το γεγονός πως έχει παίξει μόνο ένα παιχνίδι τις τελευταίες 25 ημέρες, προπονήθηκε κανονικά και είναι σε καλή κατάσταση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς