19.9 C
Athens

Από το Λαύριο στην… Πάτρα ο Μέιερ

Ο πρώην παίκτης του Λαυρίου αποτελεί την νέα μεταγραφή του Προμηθέα

H ενίσχυση για τον ευρωπαίο Προμηθέα συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Ο Μάκης Γιατράς, την επόμενη σεζόν θα έχει στην φαρέτρα του το «όπλο» που ονομάζεται Τόνι Μέιερ.

Πρόκειται για τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, ο οποίος προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Λαυρίου, «κλέβοντας» τις εντυπώσεις στην ομάδα του Σερέλη.

Στον Προμηθεά έχουν βάλει πλώρη να δημιουργήσουν μια άκρως αξιόμαχη ομάδα, που θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις, τόσο της Basket League, όσο και του FIBA Champions League, στο οποίο έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του απ’ ευθείας στους ομίλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο TONY MEIER ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Ο γεννημένος την 3η Ιουνίου 1990 στο Γουίλγουντ του Μιζούρι των Η.Π.Α., ύψους 2.04, forward φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Milwaukee κι έχει αγωνιστεί σε Frankston Blues (Αυστραλία), Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία), SKS Starogard Gdański (Πολωνία), Απόλλωνα Πάτρας, ČEZ Basketball Nymburk (Τσεχία) και Λαύριο Megabolt.
Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2017-18 ο Τόνι Μέιερ αγωνίστηκε στο Λαύριο Megabolt, όπου σε 26 παιχνίδια αναδείχθηκε 2ος σκόρερ (295), 3ος σε αξιολόγηση (274) και 3ος ριμπάουντερ (99) της ομάδας στην κανονική περίοδο. Αξίζει, επιπλέον, να σημειωθεί πως ήταν ο 3ος σε εύστοχα τρίποντα (53) στην Stoiximan.gr Basket League, σουτάροντας μάλιστα με το πολύ υψηλό 44.5%».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς