17.8 C
Athens

Ο Μάκης Γκαγκάτσης θέλει να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ με τις… ευλογίες του Ιβάν Σαββίδη

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ: Ο ρόλος του Ιβάν Σαββίδη και η επιβεβαίωση από πλευράς Ομοσπονδίας

Σοβαρές σκέψεις για να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ κάνει ο νυν Αντιπρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, όπως αποκάλυψε ο Ρ/Σ Μetropolis, φιλοξενώντας σχετικές δηλώσεις του Αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Στέργιου Αντωνίου, που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες.

«Βλέπουμε έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε μία κορυφαία θέση σε μία κορυφαία ομάδα και νομίζω ότι θα δημιουργηθεί ένα κενό στον ΠΑΟΚ , αλλά η παρουσία του θα δώσει μία άλλη διάσταση στην ΕΠΟ και μία ηρεμία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αντωνίου, με τον Μάκη Γκαγκάτση, σύμφωνα με τα όσα γράφονται στη Θεσσαλονίκη, να έχει ήδη εκφράσει την συγκεκριμένη επιθυμία του στον Ιβάν Σαββίδη, που δήλωσε ότι θα τον στηρίξει σε αυτή του την προσπάθεια, ώστε τον ερχόμενο Ιούνιο να διαδεχθεί τον Τάκη Μπαλτάκο.

«Ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι φίλος και γνωστός για τις δυνατότητες του και είναι θεμιτό το να αναλάβει την προεδρία αν προκύψει αυτό, βέβαια εγώ δεν έχω ακούσει κάτι για αυτό. Ο ίδιος βρίσκεται σε μία μεγάλη ομάδα με υπεύθυνη θέση και δεν ξέρω αν είναι εφικτό το να αποχωρήσει από αυτή τη θέση για να αναλάβει το πόστο του προέδρου της ΕΠΟ. Το ποδόσφαιρο έχει περάσει στην εποχή του VAR, με τον ΠΑΟΚ να έχει πρωτοστατήσει σε αυτή την καινοτομία κάτι που ηχεί εύηχα στον ποδοσφαιρικό κόσμο», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ στις δηλώσεις του για τον Μάκη Γκαγκάτση.

Για το αν προσφέρει ηρεμία στην ΕΠΟ μία τέτοια απόφαση: «Η ΕΠΟ δεν ήταν σε ηρεμία αυτά τα χρόνια, οπότε δεν μπορώ να πω ότι μπορεί να φέρει αναστάτωση. Ο Μάκης Γκαγκάτσης προσφέρει και μία σύνδεση με τη Superleague 1 και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και αυτό λειτουργεί ευεργετικά για την ΕΠΟ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς