17.8 C
Athens

Τεόντοσιτς: Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον Ολυμπιακό, πάντα λατρεύω να βρίσκομαι εκεί

Ο Σέρβος πλέι μέικερ μίλησε για την αγάπη που έχει στον Ολυμπιακό αλλά και την ανησυχία που τον διακατέχει για τα προβλήματα τραυματισμών του Ερυθρού Αστέρα ενόψει του αγώνα στο ΣΕΦ

Ο Ερυθρός Αστέρας πέτυχε μια θριαμβευτική νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στην πρώτη φάση της διαβολοβδομάδας στη Euroleague και η συνέχεια τον στέλνει στον Πειραιά για ένα εξίσου μεγάλο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ερυθρός Αστέρας – Φενέρ 87-56: Τεόντοσιτς και Μπολομπόι έδωσαν το σύνθημα για τον τουρκικό διασυρμό!

Το βράδυ της Πέμπτης (16/11) το κοινό του ΣΕΦ θα υποδεχθεί ξανά τους Μίλος Τεόντοσιτς, Τζόελ Μπολομπόι και Γιάννη Σφαιρόπουλο, δύο πρόσωπα που αγαπήθηκαν και εκτιμήθηκαν όσο λίγοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού, με τον πολύπειρο Σέρβο γκαρντ να δηλώνει συναισθηματικά δεμένος με τους Πειραιώτες και ταυτόχρονα ανήσυχος για τα μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα του, με τελευταία παραδείγματα αυτά των Νέιπιερ και Ντος Σάντος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τεόντοσιτς

«Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον Ολυμπιακό, πάντα λατρεύω να βρίσκομαι εκεί. Για εμένα οι αντίπαλοι οπαδοί δεν μου προκαλούν πίεση. Βάζω πιέσω στον εαυτό μου να είμαι καλύτερος».

«Δεν είμαι μικρό θέμα, ειλικρινά με ανησυχεί. Το ροτέισον θα μικρύνει και άλλο», σχολίασε για το ζήτημα των απουσιών του Αστέρα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς