22.1 C
Athens

Απίστευτο ξύλο στο Γουόριορς – Τίμπεργουλβς: Παίκτες πιάστηκαν στα χέρια, αποβλήθηκαν Γκριν και Τόμπσον (vid)

Σκηνές που παραπέμπουν σε ταινία του Ρόκι Μπαλμπόα εκτυλίχθηκαν στο Chase Center: Απίστευτο ξύλο με τον Γκριν να πιάνει τον Γκομπέρ από τον λαιμό και το μπάσκετ να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα

Απίστευτο ξύλο, αποβολές και σκηνές από ταινία του Ρόκι Μπαλμπόα στο ματς των Γουόριορς με τους Τίμπεργουλβς!

Το αγωνιστικό σκέλος και η νέα νίκη της Μινεσότα, όπως είναι λογικό, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μετά τη σύρραξη με μπουνιές και κεφαλοκλειδώματα μεταξύ παικτών των δύο ομάδων, που είχαν ως αποτέλεσμα να αποβληθούν οι Γκριν, Τόμπσον και ΜακΝτάνιελς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

Ολόκληρο το παιχνίδι στο Chase Center σημαδεύτηκε από το επεισόδιο στο 2ο λεπτό του αγώνα.

Ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς και ο Κλέι Τόμπσον ξεκίνησαν μία αψιμαχία για ένα ριμπάουντ τραβώντας φανέλες μεταξύ τους και συνέχισαν πηγαίνοντας προς την άλλη πλευρά του γηπέδου.

Αμφότεροι έμπλεξαν σε καυγά και ακολούθησαν οι υπόλοιποι, οι περισσότεροι για να χωρίσουν. Σε εκείνο το σημείο… πετάχτηκε ο Ντρέιμοντ Γκριν και τράβηξε από το λαιμό τον Ρούντι Γκομπέρ και τα πράγματα χάθηκαν από κάθε έλεγχο.

Απόρροια όλων των παραπάνω οι τρεις αποβολές για τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου- αρκετά σοβαρού για τα έτσι κι αλλιώς χαμηλής ανεκτικότητας όρια που θέτει τα τελευταία χρόνια το ΝΒΑ- και κάπως έτσι οι Γουόριορς ξέμειναν από παίκτες, αφού έλειπε και ο Στεφ Κάρι με πόνους στο γόνατο.

Οι Τίμπεργουλβς με ηγέτη και αρχισκόρερ τον Άντονι Τάουνς έφτασαν τις επτά συνεχόμενες νίκες (ρεκόρ 8-2) και ανέβηκαν στη 2η θέση της δυτικής περιφέρειας, ενώ οι Γουόριορς έχουν τώρα τέσσερις σερί ήττες και έπεσαν στο 6-6.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς