19.8 C
Athens

Τράβιτσα στον ΑΘΛΟ: «Θα τα δώσουμε όλα, περήφανος για τον Ολυμπιακό και την επιστροφή στο CEV Champions League»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μιλά στο Athlosnews για την επίτευξη του στόχου της πρόκρισης στους ομίλους του CEV Champions League και δεν κρύβει τη χαρά του που θα συμμετάσχει ξανά στη διοργάνωση αλλά αυτή τη φορά ως παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας

Ο μαέστρος και αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντράγκαν Τράβιτσα, έχει φάει με το κουτάλι όλα αυτά τα χρόνια μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο CEV Champions League.

Ο πολύπειρος πασαδόρος πανηγύρισε με τους Ερυθρόλευκους την επιστροφή στην ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ και μέσα από το Athlosnews υποσχέθηκε στους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας πως η ομάδα του θα παλέψει για κάθε πόντο.

Υποστήριξε, δε, πως τα επιτεύγματα αυτού του ρόστερ (πρωτάθλημα, Challenge Cup, επιστροφή σε ομίλους CEV Champions League μετά τη σεζόν 2014/15) θα μείνουν αξέχαστα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

«Καταρχάς, είμαι πολύ χαρούμενος για τον σύλλογο και τους οπαδούς. Πιστεύω ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτή την ομάδα και τους στόχους που έχει πετύχει και για αυτό είμαι περήφανος για αυτό το σύνολο. Έχουμε τεράστιο κίνητρο και θεωρώ ότι μπορούμε να βελτιωθούμε όλο και περισσότερο.

Χαίρομαι που θα ξαναπαίξω στο CEV Champions League αλλά όχι μόνο προσωπικό επίπεδο. Ειλικρινά χαίρομαι που θα ζήσω ξανά αυτή τη μεγάλη διοργάνωση με την ομάδα μου. Θα είναι πολύ δυνατή εμπειρία για εμάς και ελπίζω επίσης για το ελληνικό βόλεϊ.

Ο Ολυμπιακός εξαργύρωσε τους κόπους του και τώρα θα απολαύσει παιχνίδια κορυφαίου επιπέδου

Δουλέψαμε καθημερινά για να πετύχουμε τόσες όμορφες στιγμές με τον Ολυμπιακό. Άξιζε σε όλους μας αλλά φυσικά θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε κι άλλο το επίπεδό μας.

Αυτό το τριήμερο στη Ρουμανία με τα τρία σερί παιχνίδια ήταν πολύ δύσκολο με σκληρούς αντιπάλους. Τα καταφέραμε και κλειδί σε αυτό ήταν η θέληση για νίκη! 

Τώρα μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος όμιλος με τρεις πολύ δυνατές ομάδες. Η Ζάκσα είναι η Βασίλισσα της Ευρώπης τα τελευταία τρία χρόνια. Υποσχόμαστε ότι θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο όπως πάντα!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς