17.7 C
Athens

Επιστολή του ΣΕΓΑΣ στον Γ. Βρούτση για την κατάσταση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά

Θλιβερή είναι η κατάσταση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά όπου πέρα όλων των άλλων προβλημάτων, έκανε την εμφάνισή του ένα νέο ανυπέρβλητο εμπόδιο καθώς εδώ και τρεις εβδομάδες δεν υπάρχει ρεύμα λόγω κλοπής του κεντρικού καλωδίου!

Το θέμα παραμένει άλυτο εδώ και δύο εβδομάδες και ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε και εγγράφως τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση προκειμένου να υπάρξει άμεση λύση καθώς υπάρχουν πρωταθλητές που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

«Τα εμπόδια στην προπόνηση αθλητών και αθλητριών της εθνικής ομάδας και των σωματείων, που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά είναι πολλά και όπως αποδεικνύεται ανυπέρβλητα.

Η εγκατάσταση εδώ και τρεις εβδομάδες βρίσκεται στο σκοτάδι, λόγω κλοπής του κεντρικού καλωδίου ρεύματος και παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της διοίκησης του Αγίου Κοσμά για άμεση αποκατάσταση, το θέμα παραμένει άλυτο από τις 31/10. Η Ομοσπονδία απέστειλε στις 8/11 επιστολή στη διοίκηση του ΕΑΚΝ, για να επισημάνει την επιτακτική ανάγκη της αποκατάστασης της βλάβης, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει απάντηση.

Ως εκ τούτου, ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε σήμερα – και – εγγράφως τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την κατάσταση που επικρατεί στο Αθλητικό Κέντρο των Νοτίων προαστίων και τους κινδύνους που εγκυμονούν.

Παράλληλα τόνισε την ανάγκη να γίνουν όσα απαιτούνται, προκειμένου να κυλήσει ομαλά η προετοιμασία αθλητών και αθλητριών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο κ. Βρούτσης από την αρχή της θητείας του έχει σκύψει πάνω από τα προβλήματα που υπάρχουν κι έχει σταθεί δίπλα στην προσπάθεια της ομοσπονδίας και των αθλητών της, κάτι που αναμένεται να κάνει πάλι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς