19 C
Athens

Ρεάλ: Ο υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου έχασε τη δουλειά του μετά τη νέα υποτροπή του Γκιουλέρ

Τα σπασμένα για τη νέα υποτροπή του Αρντά Γκιουλέρ πλήρωσε ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου της Ρεάλ Μαδρίτης, Νίκο Μίχιτς.

Η Βασίλισσα έβγαλε από τα ταμεία της 20.000.000 ευρώ και απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι το νέο μεγάλο ταλέντο της Τουρκίας από τη Φενέρμπαχτσε, με την καριέρα του όμως στην ομάδα να μην ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Γκιουλέρ τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, κάτι που τον άφησε πολύ πίσω. Το τελευταίο διάστημα επέστρεψε στις προπονήσεις και ήταν έτοιμος σιγά σιγά για το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ.

Ωστόσο αυτό θα γίνει μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, αφού όπως επιβεβαίωσε ο Κάρλο Αντσελότι υπήρξε υποτροπή στον τραυματισμό του πριν το παιχνίδι με την Μπράγκα για το UEFA Champions League.

Η εξέλιξη αυτή αλλά και οι πολλοί τραυματισμοί που ταλαιπωρούν φέτος τη Βασίλισσα οδήγησαν στην απόλυση του υπεύθυνου του ιατρικού επιτελείου, Νίκο Μίχιτς.

Να θυμίσουμε πως ο Γκιουλέρ ήταν έτοιμος για την επιστροφή του και στα τέλη Σεπτεμβρίου, ωστόσο τότε ήταν που τραυματίστηκε ξανά, για να φτάσουμε κάπως έτσι στο σήμερα και το νέο πρόβλημα που προέκυψε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς