17.8 C
Athens

Σισέ για Ζιντάν: «Στην πρώτη μας συνάντηση μου είπε ότι με θέλει η Ρεάλ, αναγκάστηκα να αρνηθώ»

Στην αποκάλυψη πως ο Ζινεντίν Ζιντάν του είπε πως η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφερόταν για το πρόσωπο του προχώρησε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Πρασίνων μίλησε στη «Le Parisien» για την πρώτη συνάντηση που είχε στη ζωή του με τον Ζινεντίν Ζιντάν, η οποία ολοκληρώθηκε με ένα «όχι» του Γάλλου επιθετικού όταν ο τότε ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης του έκανε γνωστό το ενδιαφέρον της Βασίλισσας.

Πίσω από την άρνηση σύμφωνα πάντα με τον Σισέ, κρυβόταν η υπόσχεση που είχε δώσει στη Λίβερπουλ.

Αναλυτικά: «Η πρώτη φορά που τον συνάντησα ήταν πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002. Ήμασταν ήδη στη Νότια Κορέα και ο Ζιζού ήλθε κατ’ ευθείαν από τον τελικό του Champions League.

Περίμενα αυτήν τη στιγμή σαν μεγάλος θαυμαστής του. Τρώγαμε και μπαίνει στο δωμάτιο. Ξαφνικά, σιωπή. Νιώθεις ότι ο τύπος επιβάλλεται χωρίς να πει ούτε μια λέξη. Αμέσως μετά, μου χτύπησε την πόρτα. Ανοίγω λίγο σοκαρισμένος. Και εκεί, μου είπε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για εμένα και ότι μπορούσε να δει τον εαυτό του να παίζει μαζί μου στην Ισπανία. Του είπα ότι, παρόλο που δεν είχα υπογράψει κάπου, είχα ήδη δώσει τον λόγο μου στην Λίβερπουλ. Δεν μετανιώνω για τίποτε γιατί δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί. Αλλά η πρώτη μου μεγάλη συζήτηση με τον Ζιζού ήταν να του πω όχι!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς