22.7 C
Athens

Φοξ για Βεζένκοφ: «Αισθάνομαι ότι αρχίζει να απολαμβάνει τον εαυτό του»

Ο Σάσα Βεζένκοφ αρχίζει να ξεδιπλώνει ολοένα και περισσότερο το ταλέντο του στον μαγικό και απαιτητικό κόσμο του NBA, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να είναι καθοριστικός στη νίκη των Κινγκς επί των Καβαλίερς πραγματοποιώντας την πιο παραγωγική εμφάνιση του μέχρι τώρα στη σεζόν.

Φυσικά, αυτή του η άμεση πρόοδος δεν περνά απαρατήρητη από κανέναν στο Σακραμέντο. Έτσι, μετά την αποθέωση από τον προπονητή του, Μάικ Μπράουν, ήρθε και η αναγνώριση από τον φύσει ηγέτη της ομάδας του Σακραμέντο, ΝτεΆρον Φοξ, ο οποίος υπογράμμισε ότι πλέον ο Σάσα απολαμβάνει το παιχνίδι του και αυτό έχει αντίκτυπο στο παρκέ.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Νομίζω ότι διασκεδάζει περισσότερο. Και είναι δύσκολο για εκείνον να έρθει εδώ μόνος του. Είναι μια διαφορετική μετάβαση. Νιώθω ότι είναι μια δύσκολη μετάβαση και μια μετάβαση η οποία πιθανώς οι περισσότεροι από εμάς δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνουμε. Αισθάνομαι ότι αρχίζει να απολαμβάνει τον εαυτό του. Και όταν παίρνει τα σουτ, αυτομάτως σου αφαιρεί και ένα βάρος από πάνω σου».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς