24 C
Athens

ΠΑΟΚ: Η αποκάλυψη των Νιγηριανών για τη μη κλήση του Εκόνγκ στην εθνική ομάδα

Πρόβλημα στις σχέσεις του Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ με τον προπονητή της εθνικής Νιγηρίας, Ζοσέ Πεσέιρο, αποκαλύπτουν στη χώρα του αμυντικού του ΠΑΟΚ.

Ο 30χρονος αμυντικός ψάχνει ακόμη τα πατήματα του καθώς δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στον Δικέφαλο και η θέση του στη βασική ενδεκάδα μόνο εξασφαλισμένη δεν είναι. Ο Εκόνγκ θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη διακοπή αφού δεν κλήθηκε από τον Ζοσέ Πεσέιρο για τα ματς της εθνικής Νιγηρίας.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε συζητήσεις στη χώρα του, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι σχέσεις των δύο ανδρών περνάνε κρίσεις καθώς στα ματς του Σεπτεμβρίου ο Εκόνγκ που είναι ένας εκ των αρχηγών, άσκησε κριτική στον Πορτογάλο προπονητή για τις επιλογές του.

Στη Νιγηρία πάνω το όλο θέμα ένα βήμα παραπέρα και αναφέρουν πως όσο κάθεται στον πάγκο της εθνικής ομάδας ο Πεσέιρο, είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο Εκόνγκ να μην κληθεί ξανά στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Επιπλέον, αναφέρουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι ικανοποιημένος τακτικά από τον ποδοσφαιριστή, αφού θεωρεί πως δεν βοηθάει όσο θα έπρεπε στο χτίσιμο του παιχνιδιού από την άμυνα.

Όλα αυτά ενδιαφέρουν φυσικά τον ΠΑΟΚ καθώς ακολουθεί το Copa Africa τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς