23.3 C
Athens

Αποθέωσε (ξανά) τον Βεζένκοφ ο Μπράουν: «Δεν έχει ταβάνι»

Μέλι έσταξε για τον Σάσα Βεζένκοφ στη συνέντευξη Τύπου ο Μάικ Μπράουν, που στάθηκε στη βελτίωση που παρουσιάζει παιχνίδι με παιχνίδι ο περσινός MVP της EuroLeague

Με τα καλύτερα λόγια για τον Σάσα Βεζένκοφ μίλησε ο προπονητής των Κινγκς, Μάικ Μπράουν.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός στη νίκη των Κινγκς με 132-120 επί των Καβαλίερς, τελειώνοντας το παιχνίδι με 11 πόντους.

Καυτός από την περιφέρεια με 4/6 σουτ ο Βεζένκοφ, αυτά έκανε κόντρα στο Κλίβελαντ (vid)

Ο προπονητής του, Μάικ Μπράουν, έσταξε μέλι στη συνέντευξη Τύπου αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν έχει ταβάνι, ενώ τόνισε πως όσο περνάει ο καιρός και αγωνίζεται τόσο καλύτερο πρόσωπο παρουσιάζει.

Αναλυτικά:

«Ο Σάσα μάς έδωσε μεγάλη ώθηση. Έχει φοβερή αντίληψη του παιχνιδιού και στις δύο πλευρές του παρκέ. Έβαλε κάποια μεγάλα σουτ σήμερα, θα μπορούσε να βάλει και ένα τέταρτο τρίποντο αλλά η μπάλα μπήκε και βγήκε. Με έναν τέτοιον παίκτη στο παρκέ, υπάρχει περισσότερος χώρος για τους υπόλοιπους. Αναγκάζει τους αντιπάλους να το σκεφτούν δύο φορές για να κάνουν περιστροφές. Επιπλέον κάνει πολλά άλλα μικρά πράγματα. Έβαλε ένα τρίποντο τρέχοντας στον αιφνιδιασμό για να πάει στη γωνία και να βρει ελεύθερο σουτ. Μπορεί να μη φαίνεται στην στατιστική, αλλά όταν κάνει τέτοιες κινήσεις συμβαίνουν καλά πράγματα στην ομάδα.

Όσο περισσότερο παίζει, τόσο καλύτερος γίνεται. Ακόμη και αμυντικά, αντιλαμβάνεται τις περιστροφές, είναι ένας ψηλός και δυνατός παίκτης που αντέχει τα χτυπήματα. Δουλεύει πολύ σκληρά και πιστεύω πως δεν έχει ταβάνι. Αρχίζει και βρίσκει ρυθμό, όσο περισσότερο παίζει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς