17 C
Athens

Νέα Φιλαδέλφεια: Εντοπίστηκε DΝΑ οπαδού της ΑΕΚ σε μαχαίρι με το αίμα του Μιχάλη Κατσουρή

Οι νέες εξελίξεις επαναφέρουν στο προσκήνιο το σενάριο ο θανάσιμος τραυματισμός του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ να προκλήθηκε κατά τη στιγμή της σύγκρουσής του με τον 35χρονο συνοπαδό του

Γενετικό υλικό ενός 35χρονου οπαδού της ΑΕΚ εντοπίστηκε σε μαχαίρι, πάνω στο οποίο έχει βρεθεί αίμα του θανάσιμα τραυματισμένου Μιχάλη Κατσουρή, κατά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, πριν την αναμέτρηση με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τον περασμένο Αύγουστο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον 35χρονο που συνελήφθη πρόσφατα από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ) για συμμετοχή στα έκτροπα που είχαν γίνει στον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στον Βόλο το 2017.

Οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως εκτέλεσης ποινών, η οποία διέταξε τη φυλάκισή του στις φυλακές Ναυπλίου.

Το δείγμα DNA του 35χρονου συγκρίθηκε με ορφανό γενετικό υλικό που ανιχνεύθηκε σε δύο μαχαίρια από το σύνολο των κατασχεμένων πειστηρίων πάνω στα οποία έχει βρεθεί αίμα του θανάσιμα τραυματισμένου Μιχάλη Κατσουρή.

Το πρώτο απ’ αυτά κατασχέθηκε στο σημείο όπου συνελήφθησαν οι Κροάτες χούλιγκαν και με βάση την κατάθεση αστυνομικού αποδίδεται σε 20χρονο Κροάτη.

Το δεύτερο μαχαίρι, στο οποίο εντοπίστηκε εν τέλει το γενικό υλικό, υπήρχαν εξαρχής υπόνοιες πως ανήκε στον 35χρονο, ο οποίος εξάλλου σε κατάθεσή του ενώπιον της ανακρίτριας με την ιδιότητα του μάρτυρα είχε παραδεχθεί ότι είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Οι εξελίξεις, δηλαδή, επαναφέρουν στο προσκήνιο το σενάριο ο θανάσιμος τραυματισμός του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ να προκλήθηκε ακουσίως κατά τη στιγμή της σύγκρουσής του με τον 35χρονο συνοπαδό του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς