17.8 C
Athens

Μπόλντγουιν: Αν ποτέ πείτε ότι είμαι υποστηρικτής της Χαμάς, άντε γαμ…ε

Ξέσπασε μέσω social media ο Γουέιντ Μπόλντγουιν για τις κατηγορίες που δέχθηκε αυτός και η σύζυγος του.

Αφορμή για όλο αυτό ήταν μια αναδημοσίευση της συζύγου του σε ανάρτηση υπέρ της Παλαιστίνης, με την ίδια να προσπαθεί να τα μαζέψει και στη συνέχεια να παρεμβαίνει και ο ίδιος ο Μπόλντγουιν.

Όλα αυτά την παραμονή του αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι για την 8η αγωνιστική της EuroLeague (14/11, 21:05).

Η ανάρτηση του Μπόλντγουιν:

«Δεν κάνω πολιτική. Σε κάθε περίπτωση, θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Εξαιτίας της Χαμάς, απομακρύνθηκα από τη χώρα που αποφάσισα να κάνω σπίτι με την οικογένειά μου για τρία χρόνια. Υποχρέωσαν την ομάδα μου να παλέψει κόντρα σε αντιξοότητες που πρέπει να ξεπεράσουμε. Μάς απομάκρυναν από τους οπαδούς μας λόγω αυτών των πράξεων. Είμαστε αφοσιωμένοι στη Μακάμπι, δίνουμε την ενέργεια και το πάθος μας στο κλαμπ και εσχάτως στο κράτος του Ισραήλ. Αν ποτέ πείτε ότι είμαι υποστηρικτής της Χαμάς, άντε γαμ…ε! Δούλεψα όλη τη ζωή μου για να βρω ένα σπίτι και το βρήκα στο Ισραήλ. Εγώ και η οικογένειά μου δώσαμε τα πάντα σε αυτό το κλαμπ. Από τις 7 Οκτωβρίου, δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση, να συνεχιστεί η σεζόν και να εκπροσωπήσουμε με περηφάνια και τιμή τον λαό του Ισραήλ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς