21.3 C
Athens

Έστειλε τον διαιτητή Γιαγιάτσο στο νοσοκομείο

Ποδοσφαιριστής του Ορφέα Αγίας Τριάδας χτύπησε τον διαιτητή Γιαγιάτσο και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Σοκ στο κύπελλο της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ποδοσφαιριστής του Ορφέα Αγίας Τριάδας χτύπησε τον διαιτητή Γιαγιάτσο και τον έστειλε στο νοσοκομείο, στο 35′ του αγώνα με την ΑΕ Αμπελοκήπων κι ενώ η γηπεδούχος ομάδα της ΑΕΑ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0.

Το ματς όπως ήταν φυσικό διακόπηκε οριστικά, καθώς ο διαιτητής που βρέθηκε στο έδαφος μετά το χτύπημα, διακομίστηκε στο κοντινό εφημερεύον νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν για ένα μισάωρο ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΜ Αλέκος Τικόζογλου ο οποίος αποχώρησε για να πάει σε άλλο γήπεδο, όμως παρέμεινε στο γήπεδο το άλλο μέλος της επιτροπής διαιτησίας Μπάμπης Νικολαϊδης ο οποίος συνόδευσε τον διαιτητή στο νοσοκομείο.

Μετά την οριστική διακοπή της αναμέτρησης, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ορφέα, Γιάννης Σαπατακίδης, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον διαιτητή και την οικογένεια του, από την αντίπαλη ομάδα καθώς και από την ΕΠΣΜ, διαβεβαιώνοντας πως ο δράστης του χτυπήματος ποδοσφαιριστής της ομάδας θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από το σύλλογο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς