17.1 C
Athens

Κεντζιόρα: Είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, αυτό είναι το πιο δυνατό μας όπλο

Για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα στη σεζόν, τα νέα στοιχεία που παρατηρεί στην ομάδα αλλά και τη δική του πιο σταθερή παρουσία στα βασικά πλάνα μίλησε ο Τόμας Κεντζιόρα.

Ο Πολωνός αμυντικός, ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, αναφέρθηκε στο δυνατό όπλο του Δικεφάλου τη φετινή σεζόν αλλά και στους υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κατάσταση τη δική του και της ομάδας:

«Ήταν όντως δύσκολες οι τελευταίες εβδομάδες γιατί είχαμε παιχνίδια κάθε 3-4 μέρες. Ο προπονητής έκανε μια εξαιρετική διαχείριση, με το ροτέισον, όλοι οι παίκτες πήραν χρόνο, όλοι βρισκόμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό θα δείξουμε και κόντρα στον Παναιτωλικό».

Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και την έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα:

«Νομίζω ότι δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις, στην προετοιμασία, είμαστε μια νέα και διαφορετική ομάδα σε σύγκριση με την περσινή. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, αυτό φαίνεται στο γήπεδο και είμαι αισιόδοξος ότι θα συνεχιστεί αυτό για να πετύχουμε πολλά μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για το «όπλο» της φετινής ομάδας:

«Η ομαδικότητα. Είμαστε μια πραγματική ομάδα με όλη την έννοια της λέξης. Ο καθένας βοηθάει τον άλλο. Αυτό θεωρώ ότι είναι το δυνατό μας όπλο στη φετινή σεζόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς