26.1 C
Athens

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Ο Αντζιέλσκι του στέρησε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο 94′

Ο Πανσερραϊκός απείχε μερικά δευτερόλεπτα μακριά από την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και την είσοδό του στην 6άδα. Ούτε αυτή τη φορά τα κατάφεραν όμως οι Σερραίοι καθώς ο Ατρόμητος έσωσε τον βαθμό στο 94′ (1-1) και διατηρήθηκε αήττητος για τρίτο ματς με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν διαβάσει εξαιρετικά το παιχνίδι και παρότι δεν δημιούργησαν αρκετές φάσεις, μπόρεσαν να περιορίσουν την επιθετικότητα των Περιστεριωτών και μάλιστα να βρουν και πρώτοι δίχτυα.

Αφού πρώτα το γκολ του Μπέργκστρεμ ακυρώθηκε στο 23′ για χέρι του Χατζηστραβού, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πήρε το αίμα του πίσω και στο 40′ έκλεψε την μπάλα και συνδυάστηκε με τον Μασαρίποφ που του ξαναπέρασε με πάσα κι εκείνος σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως μέσα από στημένες φάσεις και έχασαν μια πολύ σημαντική ευκαιρία με τον Αντζιέλσκι στο 67′.

Ο επιθετικός του Ατρομήτου ήταν εκείνος που έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του όταν μετά τη σέντρα του Ντιρκς (που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του περνώντας ως αλλαγή) στο 90+4′ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με κεφαλιά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούντε (74′ Κούεν), Ρομπάιγ (74′ Γιουμπιτάνα), Καμαρά (87′ Ντιρκς), Φριντζόνσον (46′ Αντζιέλσκι), Βαλένσια

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Ντανκερλούι, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (88′ Κολομπίνο), Πηλέας (81′ Δεληγιαννίδης), Μασαρίποφ (60′ Τομάς), Άλεξιτς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς