19 C
Athens

Αρμάνι: Ο Μεσίνα «άδειασε» τον Πάνγκος και έστρωσε τον δρόμο για την επιστροφή του Νέιπιερ

Πρωτοφανές… άδειασμα στον Κέβιν Πάνγκος από τον Έτορε Μεσίνα σε δηλώσεις του σε ιταλικό Μέσο!

Ο Ιταλός τεχνικός παραδέχθηκε δημόσια ότι έκανε μεγάλο λάθος με την επιλογή του Καναδού γκαρντ, θέτοντας τον ουσιαστικά εκτός ομάδας την ώρα που ακόμα αποτελεί ενεργό μελό του ρόστερ της Αρμάνι, ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως ο Σαμπάζ Νέιπιερ, που το καλοκαίρι αποχώρησε για τον Ερυθρό Αστέρα, στέλνει ήδη μηνύματα επιστροφής στο Μιλάνο.

“Η βάση αυτού του άσχημου ξεκινήματός μας είναι ένα μεγάλο λάθος που έκανα. Δεν έχουμε τον κατάλληλο οδηγό για το αυτοκίνητό μας” δήλωσε αρχικά ο Μεσίνα αναφερόμενος στο κακό ξεκίνημα της Αρμάνι, για να προσθέσει άμεσα:

“Ο Πάνγκος δεν είναι ο σωστός άνθρωπος για να βοηθήσει την ομάδα μας να παίξει με συγκεκριμένο τρόπο και δεν έκανα τις κατάλληλες προσαρμογές για να απλοποιήσω το παιχνίδι, λέγοντάς του να πασάρει περισσότερο στους δύο ψηλούς μας, τον Μέλι και τον Φόγκτμαν. Αν παίζαμε ένα πιο απλό παιχνίδι, θα είχαμε λιγότερα λάθη, τα οποία μας στοίχισαν κάποιες ήττες”.

Για να δώσει συνέχεια στο κράξιμο του Πάνγκος λέγοντας:” Παραδέχομαι ότι έκανα λάθος. Ίσως έπρεπε να καταλάβω πως κάτι συμβαίνει με τον Πάνγκος όταν από back up πόιντ γκαρντ στους Καβαλίερς βγήκε εκτός ροτέισον μέσα σε μερικούς μήνες”!

Κλείνοντας, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Νέιπιερ για τον Ερυθρό Αστέρα, λέγοντας ότι ο Αμερικανός θέλει να επιστρέψει: “Πέρυσι ο Νέιπιερ βοήθησε να φτιάξουμε την κατάσταση και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα.

Το καλοκαίρι είπε πως θέλει να μείνει, αλλά αύξησε τις απαιτήσεις του. Του είχαμε ήδη προσφέρει τριπλά λεφτά από αυτά που έπαιρνε. Δεν μπορούσαμε να δώσουμε κάτι περισσότερο και τώρα στέλνει μηνύματα σε φίλους του και λέει ότι θα ήθελε να επιστρέψει”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς