20.6 C
Athens

Στις κλήσεις της εθνικής Αργεντινής ο Ορτέγκα για τα σπουδαία παιχνίδια με Ουρουγουάη και Βραζιλία

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αποστολή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αργεντινής ενόψει των σπουδαίων αγώνων με Ουρουγουάη και Βραζιλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026

Σπουδαία διάκριση για τον Φρανσίσκο Ορτέγκα, καθότι κλήθηκε στην αποστολή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αργεντινής για τα σπουδαία ματς κόντρα σε Ουρουγουάη και Βραζιλία στα μέσα Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού πιστοποίησε τις καλές του εμφανίσεις με τους Πειραιώτες με μια κλήση στην εθνική του ομάδα και μάλιστα για δύο κομβικά και μεγάλα παιχνίδια, στο πλάι των Μέσι, Ντιμπάλα και Ντι Μαρία.

Ο Ορτέγκα αποτέλεσε επιλογή – έκπληξη του Σκαλόνι από την ώρα που ανακοινώθηκαν οι προεπιλογές του για τα δύο ντέρμπι του Νοεμβρίου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, με τον ίδιο να τον επιλέγει τελικά και για την κανονική αποστολή, όπως ανακοινώθηκε σχετικά τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/11).

O Ορτέγκα μετράει μέχρι τώρα 10 συμμετοχές με τη φανέλα των Ερυθρολεύκων, έχοντας και 2 ασίστ. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ φαίνεται πλέον να τον υπολογίζει ως βασική επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Κίνι.

Δείτε τη σχετική λίστα με την αποστολή της εθνικής Αργεντινής:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς