26.1 C
Athens

Κινγκς: Ο Μάικ Μπράουν αποθέωσε τον μπασκετικό εγωισμό και την ποιότητα του Βεζένκοφ

Ο Σάσα αρχίσει να κερδίζει χρόνο και εμπιστοσύνη στο Σακραμέντο, με τον προπονητή του να στάζει μέλι για τον επαγγελματισμό και την ποιότητά του εντός κι εκτός παρκέ

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήγε στο NBA για να γίνει πρωταγωνιστής. Κάθε αρχή και δύσκολη, λένε, και για τον Βούλγαρο αστέρα η περίοδος προσαρμογής συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, αν και πλέον παίζει με άλλον αέρα και φαίνεται να αποτελεί μια από τις rotational επιλογές του Μάικ Μπράουν για το φετινό ρόστερ της ομάδας του Σακραμέντο.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ήταν άκρως θετικός στα 8 λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στους Θάντερ, έβαλε 2/3 τρίποντα δίνοντας ώθηση στο παιχνίδι της ομάδας του, ενώ έκανε καλή εμφάνιση και στην άμυνα.

Κινγκς – Θάντερ 105-98: Θετικός ο Βεζένκοφ, MVP ο Σαμπόνις στη νέα νίκη του Σακραμέντο (vid)

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο προπονητής του, Μάικ Μπράουν, να αποθεώσει την ικανότητά του στο σκοράρισμα άλλα και τον μπασκετικό εγωισμό που έδειξε, παρότι έμεινε εκτός επιλογών στο προηγούμενο ματς με τους Μπλέιζερς και μπήκε… κρύος στην τρίτη περίοδο με τους Θάντερ, ασχέτως που τελικώς ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστικός.

Συγκεκριμένα ο Μάικ Μπράουν είπε για τον Βεζένκοφ: “Πήραμε πράγματα από πολλά παιδιά. Ο Σάσα ας πούμε δεν είχε παίξει για 1.5 παιχνίδι, τον ρίξαμε στο παρκέ και έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα για εμάς. Αυτό ήταν τεράστιο, μας έδωσε πράγματα σήμερα”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς