21 C
Athens

Υπόθεση Χουάνκαρ: Η ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού και οι Ερυθρόλευκοι προσφεύγουν στο CAS

Παρότι οι Ερυθρόλευκοι τίναξαν στον αέρα τα επιχειρήματα του Παναθηναϊκού αλλά και το σκεπτικό της αθλητικής δικαστού της Super League κατά την εκδίκαση της έφεσης, θα ήταν αφελής όποιος περίμενε δικαίωσή τους μετά από τόσο μεγάλο μαγείρεμα - Προσφεύγει άμεσα στο CAS ο Ολυμπιακός

Από την αρχική απόφαση-σκάνδαλο του πρωτοβάθμιου οργάνου της Super League είχε γίνει σαφές ότι ο Ολυμπιακός στην πραγματικότητα δεν θα είχε καμία τύχη αναφορικά με την υπόθεση Χουάνκαρ.

Μια «συμπληρωματική έκθεση» διαιτητή με διευκρινίσεις που δεν θα μπορούσαν να ληφθούν υπόψη υπό κανονικές συνθήκες και κάποιες γνωματεύσεις αμφιβόλου προέλευσης ήταν αρκετές για να στήσουν τους Πειραιώτες, οδηγώντας τους σε μια βαρύτατη τιμωρία που τους κοστίζει ενέργεια, χρήματα και πάνω απ’ όλα βαθμούς.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ επικύρωσε, όπως όλοι οι γνωρίζοντες τα του ελληνικού ποδόσφαιρου ανέμεναν, την πρωτοβάθμια απόφαση της Super League, απορρίπτοντας την έφεση του Ολυμπιακού. Παρότι οι Ερυθρόλευκοι τίναξαν στον αέρα τα επιχειρήματα του Παναθηναϊκού αλλά και το σκεπτικό της αθλητικής δικαστού της Super League κατά την εκδίκαση της έφεσης, θα ήταν αφελής όποιος περίμενε δικαίωσή τους μετά από τόσο μεγάλο μαγείρεμα…

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά αμφότερες τις εφέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθμόν 280/27-10-2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.

Απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις.

(αγώνας της 22/10/2023, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για το πρωτάθλημα της Super League 1)».

Προσφεύγει άμεσα στο CAS ο Ολυμπιακός

Τι γίνεται από εδώ και πέρα; Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θα χάσει χρόνο, προσφεύγοντας άμεσα στο CAS. Αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της – αναμενόμενης – απόφασης της ΕΠΟ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς