17.4 C
Athens

Παρί Σεν Ζερμέν όπως λέμε Beatles (pics)

Η εφημερίδα «L ‘ Equipe» κυκλοφόρησε τοποθετώντας στελέχη της πρωταθλήτριας Γαλλίας στην θέση των «Σκαθαριών» στον δίσκο «Abbey Road»

H εφημερίδα «L’ Equipe» έκανε ξανά το … θαύμα της ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Λίβερπουλ για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Συγκεκριμένα η γαλλική εφημερίδα αναδημιούργησε στην πρώτη σελίδα της το θρυλικό εξώφυλλο του δίσκου των Beatles, «Abbey Road», βάζοντας στην θέση των «Σκαθαριών» βασικά στελέχη της πρωταθλήτριας της χώρας.

Έτσι οι αναγνώστες της είδαν στη θέση των Τζον Λένον, Ρίνγκο Σταρ, Πολ ΜαΚάρτνεϊ και Τζορτζ Χάρισον, τους Τόμας Τούχελ, Νεϊμάρ, Κιλιάν Μ’ Μπαπέ και Έντινσον Καβάνι.

Στον τίτλο αναφέρεται πως είναι: «Ένας δρόμος να διασχίσεις», ενώ παράλληλα αναγράφει πως «Στο Λίβερπουλ, την πόλη των Beatles και των «κόκκινων», νικητών σε πέντε περιπτώσεις του Κυπέλλου Ευρώπης, η Παρί ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι προς τον στόχο που κάνει όλους τους οπαδούς της να ονειρεύονται: να κερδίσει το Champions League».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς